ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ο καιρός : Καλός και την Κυριακή

Ανοιξιάτικος ο καιρός με λιακάδα και άνοδο της θερμοκρασίας...

Στις 7:43πμ,  η θερμοκρασία στα Γρεβενά ήταν στους -5,3°C  

 

 

 

 

 

 

 Ο καιρός σε όλη τη χώρα θα είναι αίθριος. Στην περιοχή των Κυθήρων, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα για πρόσκαιρη καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα βρεθεί σε... άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Πιο αναλυτικά
Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι καλός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο -4 έως 14 βαθμούς.
   
Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένεται επίσης αίθριος καιρός με ανέμους έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 3 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και  ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο -2 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Για τις Κυκλάδες προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νοτια. Στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα νοτια βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 7 έως 16 βαθμούς κελσίου.
   
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες στα βόρεια και τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το απόγευμα στα νοτια βορειοδυτικοί 4 μποφόρ
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για την Αττική προβλεπεται αίθριος καιρός με ασθενείς ανέμους και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται απο 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι καλός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου