ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ο Καιρός: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις

Στα Γρεβενά στις 07:30 το θερμόμετρο έδειχνε -5.8°C
 





Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν στα ανατολικά και νότια. Αίθριος θα είναι ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν στο Αιγαίο ενώ θα σημειωθεί μικρή πτώση στη θερμοκρασία στα ανατολικά. Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Μακεδονία και τη... Θράκη. Κατά τόπους θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις ιδιαίτερα στην Χαλκιδική και στην Ανατολική Μακεδονία.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από –3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Στην Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο και στα νησιά του Ιονίου, θα υπάρχει ηλιοφάνεια. Κατά τόπους θα σημειωθούν νεφώσεις στη Δυτική Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ και στα ανατολικά 5 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 Μποφόρ και το απόγευμα 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 110 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 6 με 7 μποφόρ και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα τοπικά 8 ΜΠοφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα Βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Άνεμοι από βόρειες βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15βαθμούς Κελσίου.
Ηλιοφάνεια θα σημειωθεί και στη Θεσσαλονίκη. Λίγες τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν στα ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί από 4έως 5 Μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 12 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου