ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Πτολεμαΐδα: Στιγμές αγωνίας για τον Παναγιώτη Κορυφίδη που αποκλείστηκε στη Λιβύη...

 




Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πτολεμαΐδας που  παρακολουθεί τα δραματικές ώρες που περνά ο λαός της Λιβύης, καθώς μεταξύ των Ελλήνων που εργάζονται στη Λιβύη και έχουν αποκλειστεί εκεί είναι και ο συμπατριώτης τους Παναγιώτης Κορυφίδης, ο οποίος εργάζεται τα τρία τελευταία χρόνια ως μηχανικός στη Λιβύη...
Την μεγάλη ανησυχία τους για την τύχη του παιδιού τους που είναι αποκλεισμένος στην έρημο της Λιβύης, εκφράζουν οι γονείς του Παναγιώτη, οι οποίοι απευθύνουν έκκληση στις ελληνικές αρχές να σπεύσει για να διασώσει τους 25 Έλληνες και Κυπρίους που είναι αποκλεισμένοι σε στρατόπεδο 350 χιλιόμετρα μακριά από τη Βεγγάζη, μέσα στην έρημο.
Οι 25 Έλληνες και Κύπριοι, καθώς και 250 Ασιάτες που εργάζονται στη Λιβύη, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες των γονιών του Παναγιώτη, έχουν μεταφερθεί από την πόλη Τσάλο όπου βρίσκονταν σε στρατόπεδο κοντά στη Φάρα, σε μια ερημική περιοχή που απέχει 350 χλμ. από τη Βεγγάζη και ανησυχούν για τη την ζωή τους, καθώς δέχθηκαν επιδρομή από αντάρτες οι οποίοι πήραν τα χρήματά τους και όλα τους τα πράγματα.
«Το παιδί μου και τα άλλα 25 άτομα που βρίσκονται μαζί απευθύνουν έκκληση προς την ελληνική πολιτεία να σπεύσει να τους απελευθερώσει διά αέρος», γιατί στους δρόμους μαίνονται σφοδρές συγκρούσεις και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τη ζωή τους, δήλωσε στον «Π» η μητέρα του Παναγιώτη κ. Ευαγγελία.




ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχει και έτερος πατριώτης
    αποκλεισμένος στα νότια.
    Αχιλλέας Γκέκας από Κοζάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή