ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Σφίγγει ο κλοιός των αποκαλύψεων γύρω από τον Άκη








Έγγραφα από καταθέσεις δύο προσώπων που θεωρούνται κλειδιά στην υπόθεση των υποβρυχίων ,παρουσιάζει η εφημερίδα Real News.  Μ΄αυτές τις καταθέσεις υποστηρίζει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «δένει» όχι μόνο η φιλική σχέση του Άκη Τσοχατζοπουλου με τον Γ.Μπέλτσιο αλλά κυρίως ότι ο πρώτος ως υπουργός Άμυνας ,είχε συστήσει το δεύτερο στους Γερμανούς...

Οι καταθέσεις προέρχονται από τον Γιόχαν Φρίντριχ Χάουν,ισχυρό άνδρα των εταιρειών HDW-Ferrostaal που είχαν αναλάβει τη ναυπήγηση των υποβρυχίων τύπου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ και του εφοπλιστή Μιχάλη Ματαντού,ο οποίος εκπροσωπούσε τη Ferrostaal στην Ελλάδα.
Και οι δύο εμπλέκουν άμεσα τον κ.Μπέλτσιο στην υπόθεση των υποβρυχίων και ειδικά ο κ.Ματαντός αναφέρει και το τρόπο που δόθηκε η αμοιβή του μέσω της εταιρείας του ΜΙΕ . «Πληρώσαμε στον κ.Μπέλτσιο 1 εκατομμύριο ευρώ το Μάρτιο του 2000», έχει καταθέσει ο κ.Ματαντός
Με την υπόθεση των υποβρυχίων ασχολείται εκτενώς και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,το οποίο γράφει ότι το ΣΔΟΕ, έχει δεσμεύσει λογαριασμούς 75 ατόμων.
Επίσης αναφέρεται στη παλαιότερη πρόταση των Γερμανών ,το καλοκαίρι του 2008 να μας ναυπηγήσουν δωρεάν δύο υποβρύχια παλαιότερου τύπου (209) και να λυθεί έτσι το θέμα του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ,πρόταση που όμως η τότε ηγεσία του ΥΕΘΑ (Β.Μεϊμαράκης) δεν την συζήτησε και η νυν (Ε.Βενιζέλος) δεν την επανέφερε, θεωρώντας την ασύμφορη.


Οnalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου