ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση των διδύμων από την Ελβετία - Επιβεβαιώθηκε ότι δολοφονήθηκαν από τον αυτόχειρα πατέρα τους...








Τους χειρότερους φόβους όσων αναζητούν τα εξαφανισμένα δίδυμα κορίτσια από την Ελβετία επιβεβαίωσαν οι Αρχές της χώρας αφού, σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου της Αστυνομίας, ο πατέρας τους είχε γνωστοποιήσει τον θάνατο των... παιδιών σε ιδιόχειρη επιστολή η οποία απευθυνόταν στη σύζυγό του Ιρίνα Λουσίντι. Ο καναδικής καταγωγής 43χρονος μηχανικός Ματίας Σεπ, ο οποίος είχε εξαφανιστεί μαζί με τις 6χρονες κόρες του Αλέσια και Λίβια, προτού βρεθεί νεκρός στην Ιταλία, έγραψε σε επιστολή προς τη σύζυγό του στις 3 Φεβρουαρίου ότι τα κορίτσια ήταν νεκρά και ότι ο ίδιος θα αυτοκτονούσε.
Αργότερα την ίδια ημέρα το πτώμα του Σεπ βρέθηκε διαμελισμένο στις γραμμές του τρένου στην πόλη Τσερινιόλα της Νότιας Ιταλίας. Στην επιστολή δεν αναφερόταν πότε ή πώς σκότωσε τα παιδιά, τα οποία απήγαγε στις 30 Ιανουαρίου από το σπίτι του, όπου τα φιλοξενούσε για το Σαββατοκύριακο. «Ο πατέρας ανακοίνωσε ότι είχε σκοτώσει τις δύο κόρες του και ότι βρισκόταν στην Τσερινιόλα όπου σκόπευε να αυτοκτονήσει» δήλωσε ο εκπρόσωπος της ελβετικής αστυνομίας Ζαν-Κριστόφ Σοτερέλ.

Οι ελβετικές αρχές ανακοίνωσαν επίσης ότι ο Σεπ είχε χρησιμοποιήσει τον προσωπικό του υπολογιστή προκειμένου να ψάξει πληροφορίες στο Διαδίκτυο για όπλα, δηλητηριώδεις ουσίες και τρόπους αυτοκτονίας. Ο Σεπ έστειλε οκτώ επιστολές από το Μπάρι της Ιταλίας προς τη σύζυγό του στην Ελβετία. Οι επτά περιείχαν 4.400 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Στην όγδοη επιστολή έγραψε ότι σκότωσε τα παιδιά και ότι θα αυτοκτονούσε. Δεν είναι ξεκάθαρο πότε η Αστυνομία και η οικογένεια βρήκαν τις επιστολές. Η ιταλική αστυνομία ανακάλυψε ακόμη δύο φακέλους που περιείχαν 1.500 ευρώ τα οποία ο Σεπ προσπάθησε να στείλει ανεπιτυχώς στη σύζυγό του. Οι αστυνομικές αρχές στην Ελβετία, στη Γαλλία και στην Ιταλία συνεχίζουν τις έρευνες για την Αλέσια και τη Λίβια επικεντρώνοντας τις προσπάθειές τους στο γαλλικό νησί της Κορσικής, όπου ο Σεπ πήγε τα κορίτσια χρησιμοποιώντας φέρι μπόουτ από τη Μασσαλία την 1η Φεβρουαρίου.
Η γαλλική αστυνομία είπε ότι ο Σεπ έφυγε από την Κορσική μόνος του την ίδια ημέρα κατευθυνόμενος προς την Τουλόν. Η γαλλική εφημερίδα «Le Ρarisien» ανέφερε σε δημοσίευμά της ότι το ειδεχθές σχέδιο του Σεπ περιλαμβανόταν και σε μια επιστολήδιαθήκη που βρέθηκε στο σπίτι του στο Σεν Σιλπίς της Ελβετίας και είχε συνταχθεί στις 27 Ιανουαρίου.




ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου