ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ











 Έπειτα από ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο με τίτλο "Ανακατωσάρια, τέλος εποχής", ο Μ.Ο.Γ. έρχεται να διευκρινίσει τα παρακάτω:...
Ο Μ.Ο.Γ. δεν έχει καμία σχέση με την εν λόγω ανακοίνωση, ούτε με ανώνυμες οργανωτικές επιτροπές.
Ο σύλλογος στη Γενική του συνέλευση που έγινε στις 20-09-2010 (www.mog.gr )αποφάσισε, με συντριπτική πλειοψηφία, να σταματήσει να διοργανώνει την εκδήλωση "Ανακατωσάρια".
Τα "Ανακατωσάρια" διοργανώθηκαν από το Μ.Ο.Γ. συλλογικά (με τα όποια προβλήματα) και κανείς δεν μπορεί να τα οικειοποιηθεί.
Το κείμενο "Ανακατωσάρια, τέλος εποχής" είναι ανυπόγραφο και ως εκ τούτου δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις για τον Μ.Ο.Γ, αφού όλοι έχουν συνδέσει τα "Ανακατωσάρια" με τον εν λόγω σύλλογο.
Εάν κάποιος μεμονωμένα, ή μια ομάδα ανθρώπων έχει οικειοποιηθεί την ονομασία "Ανακατωσάρια", αυτό δεν τους δίνει σε καμία περίπτωση το δικαίωμα με λάβαρο το όνομα αυτό να "εκβιάζουν" την τοπική κοινωνία.
Ο πολιτισμός είναι αγαθό για όλους και κανείς δε δικαιούται να οικειοποιείται ένα αγαθό που προορίζεται για τους πολλούς καθιστώντάς το προνόμιο μόνο για τους λίγους.

Υπ.Επικοινωνίας
Θωμάς Δημητριάδης Βλάμης
Γραμματέας του Μ.Ο.Γ.
info@mog.gr


Διαβάστε ακόμα   ΑΝΑΚΑΤΩΣΑΡΙΑ ΤΕΛΟΣ;

6 σχόλια:

  1. "Ο πολιτισμός είναι αγαθό για όλους και κανείς δε δικαιούται να οικειοποιείται ένα αγαθό που προορίζεται για τους πολλούς καθιστώντάς το προνόμιο μόνο για τους λίγους." Ακουστηκε ομως εντονα στο παρελθον οτι Ο Μ.Ο.Γ. εχει κατοχυρωσει το ονομα "Ανακατωσαρια" και κανενας δεν μπορει να το χρησιμοποιησει απο δω και στο εξης. Γνωριζει κανενας αν ισχυει τελικα αυτο, γιατι αν οντως ισχυει ερχεται σε πληρη αντιφαση με την ανακοινωση του Μ.Ο.Γ. και προκειται προφανως για κοικοροϊδια και προσπαθεια να κερδιθουν οι εντυπωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο φαλακρος αλλα λεει ομως.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οχι φίλε μου δεν είχε κατοχυρωθεί στο σύλλογο του ΜΟΓ αλλα σε ένα μέλος του ΜΟΓ το οποίο και αποχώρισε η έστω κρατάει αποστάσεις πλέον απο τον εν λόγο αθλητικό σύλλογο. Βέβαια καλύτερα είναι να ενημερωθείς απο κάποιον που γνωρίζει ακόμα καλύτερα το αντικείμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ανακοίνωση αυτή αποτελεί προσωπική άποψη ανθρώπου που ποτέ δεν είχε σχέση με τα Ανακατωσάρια και έχει ήδη διαψευστεί επίσημα από τον ΜΟΓ σε λιγότερο από 10 ώρες από την δημοσίευσή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΑΚΑΤΩΣΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΓ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΩΣΑΡΙΑ
    Έστω και καθυστερημένα και για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις κοινοποιούμε διευκρινιστική επιστολή του ΜΟΓ σε απάντηση κειμένου που δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ με τίτλο "ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ" από το γραμματέα του ΜΟΓ Θωμά Δημητριάδη Βλάμη. Η επιστολή απεστάλη σε όλα τα ΜΜΕ 10 ώρες μετά την αρχική τοποθέτηση του κ. Δημητριάδη.

    "Σχετικά με την επιστολή «ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ» που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και στον τοπικό τύπο, διευκρινίζουμε ότι τα όσα αναφέρονται είναι προσωπική άποψη του Θωμά Δημητριάδη Βλάμη και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν την άποψη του http://www.facebook.com/l/1d1597dT4om8RsPE02eMMKmxnWQ;Μ.Ο.Γ.

    ο πρόεδρος του ΜΟΓ
    Σιούλης Ιωάννης"

    H ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

    http://www.facebook.com/l/1d159jWKFinlXTbqRFFjeWJeOjw;greveniotis.gr/culture/5045-dieykrinistiki-epistoli-toy-mog.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή