ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Χαλάει ο καιρός από το μεσημέρι – Η πρόγνωση όλης της εβδομάδας

 

 

 

 

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από τα βορειοδυτικά. Βροχές και καταιγίδες, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές, θα επικρατήσουν από το μεσημέρι.

 Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού σήμερα αλλά  και την υπόλοιπη εβδομάδα...

Στη Μακεδονία προβλέπονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές και στα ορεινά τοπικές χιονοπτώσεις. Από το απόγευμα και από τα δυτικά τα φαινόμενα θα ενταθούν. Από το βράδυ υπάρχει πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Στη Θράκη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως στα βόρεια και στα κεντρικά και βόρεια ορεινά τοπικές χιονοπτώσεις. Από το μεσημέρι και από τα βορειοδυτικά οι βροχές βαθμιαία θα ενταθούν, θα επεκταθούν σε όλες τις περιοχές και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρά.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο μέχρι 7 μποφόρ. Από αργά το απόγευμα θα γίνουν νοτιοδυτικοί και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 και στα νότια έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές και στα κεντρικά και βόρεια ορεινά τοπικές χιονοπτώσεις. Από το βράδυ οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Τα φαινόμενα τη νύχτα θα είναι πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και από τη νύχτα στα νότια νοτιοδυτικοί. Από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες σποραδικές βροχές. Από το απόγευμα οι νεφώσεις θα αυξηθούν, το βράδυ θα σημειωθούν βροχές και τη νύχτα καταιγίδες κυρίως στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 και από το απόγευμα νότιοι τοπικά 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται τοπικές νεφώσεις, κυρίως στα βόρεια. Το βράδυ οι νεφώσεις θα αυξηθούν και τη νύχτα θα σημειωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα ανατολικοί νοτιοανατολικοί. Στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από το βράδυ νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική θα επικρατήσουν νεφώσεις, με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Το βράδυ οι βροχές θα ενταθούν και τη νύχτα θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν νεφώσεις με βροχή. Από το βράδυ πιθανότητα καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη θα επικρατήσουν νεφώσεις με βροχές και, κυρίως στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές, καταιγίδες. Τα φαινόμενα στο ανατολικό Αιγαίο θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Βελτίωση από το βραδύ στα δυτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 4 μποφόρ. Στα υπόλοιπα, από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα βόρεια βορειοανατολικοί με την ιδία ένταση. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία.

Την Τέταρτη, στα δυτικά αναμένονται νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα στα νότια σποραδικές καταιγίδες.
Στην υπόλοιπη χώρα, θα επικρατήσουν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Καταιγίδες στα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου που βαθμιαία θα ασθενήσουν και από το βράδυ στην Πελοπόννησο και την Κρήτη. Χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, ενισχυμένοι από τη νύχτα και στα νότια από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία.

Την Πέμπτη αναμένονται νεφώσεις με βροχές, χιονόνερο στα βόρεια και καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά, κυρίως στα ανατολικά και νότια. Βελτίωση από το βράδυ στα δυτικά.
Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και στα πελάγη 8 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Την Παρασκευή στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα θα αναπτυχθούν βροχές και στα βόρεια χιονόνερο. Καταιγίδες, κυρίως στα νοτιοανατολικά. Χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου