ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Τον υπουργό κ. Χ. Καστανίδη είχε στόχο ο παγιδευμένος φάκελος - Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα...






Παραλήπτη τον υπουργό κ. Χ. Καστανίδη και αποστολέα την «Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ασκούμενων Δικηγόρων» είχε ο παγιδευμένος με εκρηκτικά φάκελος, που εξουδετέρωθηκε απο πυροτεχνουργούς έξω απο το υπουργείο Δικαιοσύνης πριν από λίγη ώρα. Ο φάκελος, που ήταν ένα κλειστό σαν κουτί ντοσιέ... περιείχε εκρηκτική ύλη με μηχανισμό μικρής ισχύος και με βάση την συνδεσμολογία του μοιάζει με τα παγιδευμένα με εκρηκτικά δέματα, που είχαν αποστείλει αρχές Νοεμβρίου μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».
Ο συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 13.00, όταν υπάλληλος του υπουργείου ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. ότι έχει εντοπιστεί ένας ύποπτος φάκελος στα εισερχόμενα του υπουργείου.
Αμέσως τον έβγαλαν εκτός κτιρίου και ειδοποιήθηκαν πυροτεχνουργοί προκειμένου να τον εξετάσουν.
Από την έρευνα οι αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών αποφάσισαν πως θα έπρεπε να προχωρήσουν στην εξουδετέρωση του, όπως και έγινε στις 13.35.
Τελικά επρόκειτο για αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό χαμηλής ισχύος, ωστόσο τις αρχές προβληματίζει το γεγονός ότι η συνδεσμολογία μοιάζει με εκείνη των πακέτων που είχαν στείλει προς πρεσβείες και αρχηγούς ευρωπαϊκών κρατών μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Ο φάκελος, σύμφωνα με πληροφορίες, εστάλη το πρωί από εταιρεία κούριερ στη Νέα Ιωνία.
Υπενθυμίζεται πως ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης σε προκηρύξεις τους είχαν απειλήσει με νέες βομβιστικές επιθέσεις άτομα που σχετίζονται με την Δικαιοσύνη, λόγω της δίκης των προφυλακισμένων μελών, που έχει ξεκινήσει σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στις φυλακές Κορυδαλλού.
Τις έρευνες έχουν αναλάβει αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ενώ έχει ήδη σημάνει συναγερμός σε όλα τα υπουργεία, στις δικαστικές αρχές και στις μεγάλες δημόσιες υπηρεσίες για τοι ενδεχόμενο να έχουν γίνει και άλλες αποστολές.


TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου