ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Δικαιοσύνη και ΣΔΟΕ για τα υποβρύχια







Στη Δικαιοσύνη βρίσκεται το θέμα των υποβρυχίων, ενώ έχει παρέμβει και το ΣΔΟΕ, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν πρόκειται να ερευνηθεί μέσω εξεταστικής το θέμα που προέκυψε μετά από δημοσίευμα του Γερμανικού περιοδικού... Spiegel. «Εμείς δε χρειαζόμαστε δημοσιεύματα για να διερευνήσουμε τις όποιες υποθέσεις και δε φοβούμαστε οτιδήποτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πεταλωτής.
«Τίποτα δεν θα μείνει ανεξερεύνητο», διαβεβαίωσε στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής και ο αρμόδιος υπουργός. Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας αλλά και αυτεπαγγέλτως, το ΣΔΟΕ διεξάγει μια ενδελεχή έρευνα για την υπόθεση, ενώ πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση «είναι σε θέση να γνωρίζει ότι υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να διερευνηθούν και αυτό θα γίνει».
Επίσης ο υπουργός Άμυνας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εγείρει το ελληνικό δημόσιο αστικές αξιώσεις καθώς -όπως είπε- «θα συγκεντρωθεί ό,τι άλλο υλικό υπάρχει για να δούμε αν υπέρ του δημοσίου προκύπτουν και αστικές αξιώσεις». Σε ό,τι αφορά στις ποινικές ευθύνες δήλωσε ότι είναι ισχυρές και δεν έχουν παραγραφεί, εφόσον έχει διακινηθεί μαύρο χρήμα.
Από την πλευρά ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος υπενθύμισε ότι επί κυβέρνησης ΝΔ, η επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας με διακομματική συμμετοχή είχε μεταβεί στη Γερμανία και είχε επισημάνει πολλές από τις πτυχές αυτών που αποκαλύπτει το γερμανικό περιοδικό Spiegel, ενώ κάλεσε τον νυν πρόεδρο της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας να δώσει τα σχετικά πρακτικά στον κ. Βενιζέλο για να τα μελετήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου