ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Με γρίπη ο Πρωθυπουργός – Ποιοι κάνουν λόγο για... “διπλωματική ασθένεια”

Για ... “απορία ψάλτου” που έγινε... "βήχας" κάνουν λόγο οι κακές γλώσσες αναφερόμενες στην ασθένεια του Πρωθυπουργού...





...που οδήγησε στην αναβολή της σημερινής προγραμματισμένης προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για το Δημογραφικό και τα προβλήματα των πολυμελών οικογενειών.Οι κακές γλώσσες λοιπόν εκφράζουν την εξής απορία... Πως είναι δυνατόν λένε να μην ανακοινώνει τίποτε το Μέγαρο Μαξίμου και την αναβολή να την “ανακοινώνει” στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο κ. Χρυσανθακόπουλος;
Μετά την είδηση για την αναβολή κάποιοι δημοσιογράφοι επιφορτισμένοι με το “κυβερνητικό ρεπορτάζ” έπαιρναν στο Μαξίμου να μάθουν τι έχει συμβεί. Για αρκετή ώρα το Μαξίμου απαντούσε πως η συζήτηση είναι κανονικά στο πρόγραμμα του Πρωθυπουργού.
Χρειάστηκε αρκετή ώρα μέχρι να επιβεβαιωθεί η ασθένεια του Πρωθυπουργού και έτσι κάποιοι έσπευσαν να μιλήσουν για “διπλωματική ασθένεια” με τον Γ. Παπανδρέου να θέλει να αποφύγει μια συζήτηση κατά την οποία θα βρίσκονταν σίγουρα στην πρώτη γραμμή οι περικοπές στα επιδόματα πολυτέκνων και τριτέκνων.
Πάντως δεν έχει ανακοινωθεί από τι πάσχει ο Πρωθυπουργός. Ας ελπίσουμε ότι δεν πρόκειται για τον ιό Η1Ν1, που τον τελευταίο καιρό δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

1 σχόλιο:

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή