ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ γράφει για δημοσίευμα του ΑΕΤΟΥ για «Ίδρυση Τμήματος Μεταγωγών στην Κοζάνη»





Κύριοι,
- Σχετικά με άρθρο του έγκριτου δημοσιογράφου κ. Χρήστου Βήττα, που αναρτήσατε στο blog σας την 20 Φεβρουαρίου 2011 με θέμα την εξαγγελία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή περί ίδρυσης Τμήματος Μεταγωγών στην Κοζάνη, και... προς ενημέρωση των μελών μας καθώς και των συμπολιτών μας, σας γνωρίζουμε τα εξής:
- Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προέβη πρόσφατα στην εξαγγελία ικανοποίησης χρόνιου αιτήματος των συναδέλφων, αλλά και άλλων φορέων της Κοζάνης (π.χ. Δικηγορικός Σύλλογος,) για ίδρυση του εν λόγω Τμήματος, λόγω της εκεί λειτουργίας της έδρας του Εφετείου Δυτ. Μακεδονίας και της ακαταλληλότητας των κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης.
- Η Ένωση μας θεωρεί ότι για την ανακοίνωση της απόφασης αυτής, δεν ελήφθη υπόψη ή τουλάχιστον δεν αξιολογήθηκε επαρκώς, η κατάσταση που επικρατεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών λόγω της λειτουργίας τα δύο τελευταία χρόνια του Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών στο Φελλί, αλλά και των απαράδεκτων κτιριακών συνθηκών των Αστυνομικών Υπηρεσιών μας, προβλήματα που φυσικά δεν επιφορτίζονται οι Αστυνομικοί της Κοζάνης, τους οποίους πλέον θα απασχολεί μόνον η λειτουργία του Εφετείου κάποιες ημέρες του μήνα, αφού το νέο υπερσύγχρονο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης είναι ήδη στο στάδιο ολοκλήρωσης της κατασκευής του, σε αντίθεση με εμάς που είναι γνωστό τοις πάσι ότι δεν έχουμε που την κεφαλήν κλίνουμε.
- Για τους λόγους αυτούς αντιδράσαμε άμεσα με το ανωτέρω σχετικό έγγραφο μας, ζητώντας από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας ο οποίος είναι ο καθ’ ύλη αρμόδιος για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό των Υπηρεσιών, να προβεί εφόσον δεν συντρέχουν άλλοι ιδιαίτεροι λόγοι, στην ίδρυση του εν λόγω Τμήματος στο ιδιόκτητο και εγκαταλελειμμένο κτίριο της Ελληνικής Αστυνομίας που βρίσκεται στους Αγίους Θεοδώρους Γρεβενών, γεγονός που θα επιλύσει πολλά και σοβαρά προβλήματα, αλλά πλέον του υπηρεσιακού συμφέροντος θα δημιουργήσει και νέες θέσεις εργασίας που τόσο ανάγκη έχει η περιοχή μας.
- Τέλος, επισημαίνουμε ότι ως Σωματείο εργαζομένων θα επιμείνουμε προς την παραπάνω κατεύθυνση που θεωρούμε την πιο πρόσφορη λύση, ενώ επί του ζητήματος έχουμε ενημερώσει και τον Βουλευτή Γρεβενών κ. Χαντάβα. 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



ΤΡΙΓΩΝΗΣ Χρήστος
Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ Ιωάννης



ΔΙΑΒΑΣΤΕ
ΙΔΡΥΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου