ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Προσπάθεια δημιουργίας απεργοσπαστικού μηχανισμού καταγγέλλει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών...

Με πειθαρχικές κυρώσεις προειδοποιεί ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) όσα μέλη του δέχονται προς εξέταση ασφαλισμένους του ΙΚΑ...





Ουσιαστικά ο Ιατρικός Σύλλογος απαντά στα μέτρα που ανακοίνωσε την Παρασκευή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, που δίνουν στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ τη δυνατότητα να επισκέπτονται από αύριο συμβεβλημένους με τον ΟΠΑΔ και τον ΟΑΕΕ... γιατρούς. Ο ΙΣΑ περιγράφει το συγκεκριμένο μέτρο ως "απεργοσπαστικό μηχανισμό του υπουργείου Υγείας", προσθέτοντας πως όσοι γιατροί-μέλη του συμμετάσχουν σε αυτόν θα αντιμετωπίσουν τον πειθαρχικό έλεγχο για παράβαση της ιατρικής δεοντολογίας.
Για περιπτώσεις συνταγογράφησης που έχουν τον χαρακτήρα του επείγοντος ο ΙΣΑ προτρέπει τους ασθενείς να απευθύνονται στους γιατρούς που βρίσκονται στην κατάληψη του κεντρικού κτιρίου του υπουργείου Υγείας στην οδό Αριστοτέλους. Οι γιατροί του ΙΚΑ έχουν εξαγγείλει πενθήμερη απεργία που αρχίζει από αύριο Δευτέρα και ολοκληρώνεται την Παρασκευή.
Κυλιόμενες Απεργίες – Αποχές από τα καθήκοντα τους κήρυξαν επίσης οι ιατρικοί σύλλογοι και οι νοσοκομειακοί γιατροί μέχρι και την Πέμπτη 10-02-2011. Την ημέρα ψήφισης στη Βουλή του Νομοσχεδίου, θα πραγματοποιηθεί Πανιατρικό-Παλλαϊκό Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας στη Πλατεία Συντάγματος και Συναυλία, σύμφωνα με απόφαση της Γ.Σ. του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.




ΥΓ ΑΕΤΟΣ4: Η ΕΙΝΔΜ μας ενημερώνει  ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τις συνελεύσεις από το χώρο της κατάληψης του Υπουργείου Υγείας, ζωντανά, από την ιστοσελίδα της  Ε.Ι.Ν.ΔΥ.Μ.  (www.eindym.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου