ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Τσοχατζόπουλος:"Δεν σύστησα κανένα στους Γερμανούς για τα υποβρύχια"... - Απαντά και ο Γιάννης Μπέλτσιος...








Απάντηση που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στα δικαστήρια,επιχειρεί να δώσει με γραπτή του δήλωση ο Άκης Τσοχατζόπουλος,για τη πρωτοσέλιδη αποκάλυψη της REAL NEWS, σύμφωνα με την οποία είχε συστήσει το φίλο και συνεργάτη του... Γιάννη Μπέλτσιο στους Γερμανούς που ναυπηγούσαν τα υποβρύχια του ΠΝ και τώρα αυτός ελέγχεται για προμήθεια 1 εκατομμυρίου ευρώ.
«Το σημερινό (χθεσινό) πρωτοσέλιδο της REAL NEWS αποτελεί χυδαία λάσπη στο πρόσωπό μου. Πρόκειται για άκρως συκοφαντικό, παντελώς ψευδές και ανυπόστατο δημοσίευμα. Το λόγο επί αυτού θα έχει η Δικαιοσύνη.
Στόχος του δημοσιεύματος είναι η δημιουργία εντύπωσης αθέμιτης εμπλοκής μου στο ζήτημα των γερμανικών υποβρυχίων. Δυστυχώς, όμως, ταυτόχρονα, αμαυρώνει και το μεγάλο έργο της αμυντικής θωράκισης της χώρας, πλήττοντας καίρια την στρατηγική επιλογή παραγωγής από ελληνικά χέρια των πλέον σύγχρονων συμβατικών υποβρυχίων στον κόσμο, -με την μεταφορά πρωτοποριακής τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ελλάδα-, που διασφαλίζουν αναντικατάστατο στρατηγικό πλεονέκτημα στο Αιγαίο.
Ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας εγγυήθηκα την εφαρμογή των προβεπόμενων από το νόμο διαδικασιών αξιολόγησης, επιλογής και απόφασης από όλα τα θεσμικά όργανα των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλα τα επίπεδα, και το ΚΥΣΕΑ, ώστε η τελική επιλογή να είναι η βέλτιστη δυνατή σε ποιοτικό, οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον.
Υπενθυμίζω δε, ότι, όπως δήλωσα από την προηγούμενη εβδομάδα, με αφορμή το γνωστό δημοσίευμα του περιοδικού «DER SPIEGEL», ουδέποτε συνέστησα οιοδήποτε πρόσωπο σε οποιαδήποτε εταιρεία, όπως ψευδώς και συκοφαντικά αναφέρθηκε»».

ΠΗΓΗ

Ο «ταμίας» του Άκη απαντά...

 

Aνακριβή χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα του Τύπου που τον εμφανίζουν ως τον «ταμία» του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου ο πολιτικός μηχανικός Γιάννης Μπέλτσιος, ο οποίος φέρεται να έχει σχέση με την προμήθεια των τεσσάρων υποβρυχίων από τη Γερμανία, υπόθεση για την οποία γίνεται διπλή δικαστική έρευνα σε Ελλάδα και Γερμανία.

Συγκεκριμένα, στη δήλωσή του, με την οποία επιφυλάσσεται να προσφύγει και στη δικαιοσύνη αναφέρει:
«Τα δημοσιευόμενα σε Κυριακάτικη εφημερίδα για το πρόσωπο και την εμπλοκή μου στην υπόθεση των υποβρυχίων είναι ανακριβή αποκυήματα φαντασίας. Ουδέποτε υπήρξα ταμίας οποιουδήποτε, ουδέποτε έλαβα οποιαδήποτε προμήθεια ουδέποτε συμμετείχα σε οποιαδήποτε ομάδα ή Τeam Α και ουδέποτε υπήρξα εκπρόσωπος εταιρείας ή προσώπου σε αυτή την υπόθεση.
Η διοχέτευση αυτών των ψευδών πληροφοριών γίνεται από εμπλεκόμενους στο πλαίσιο είτε δικαστικής διαμάχης για επίλυση ιδιωτικής διαφοράς είτε απολογίας κατηγορούμενων, με προφανή στόχο την προάσπιση ατομικών συμφερόντων ή την απόκρουση βαρύτατων ποινικών κατηγοριών.
Για το διάστημα της συμμετοχής μου σε κυβερνητικές θέσεις είμαι περήφανος γιατί υπηρέτησα με απόλυτη αφοσίωση στα καθήκοντα μου με διαφάνεια και εντιμότητα.
Μετά την οικειοθελή αποχώρησή μου από την ενεργό πολιτική δράση το 1990, ασκώ διαφανή και έντιμη επιχειρηματική δραστηριότητα ως πολιτικός μηχανικός με διάφορες γνωστές στις δημόσιες αρχές εταιρικές μορφές.
Με την εταιρεία Ferrostaal είχα από το 2000 έως το 2003 νόμιμη επιχειρηματική συνεργασία, με γραπτή συμφωνία που είχε κατατεθεί στην οικεία ΔΟΥ και αφορούσε αποκλειστικώς και μόνο έργα υποδομής στη περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων και δεν είχε καμία απολύτως σχέση με εξοπλισμούς,
έργα και προμήθειες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Το εμφανιζόμενο σε ορισμένα ΜΜΕ ευφάνταστο σενάριο με τον κεντρικό ρόλο, που μου αποδίδεται, θα καταρρεύσει ενώπιον των αρμόδιων δικαστηρίων, όπου τελικώς αποκαλύπτεται η αλήθεια και προστατεύεται η τιμή κάθε θιγόμενου πολίτη.»

ΑΠΟΡΙΑ ΑΕΤΟΥ : Ο Γιάννης Μπέλτσιος είναι από τη Σαμαρίνα; Εάν ναί,  και εάν είναι αλήθεια  πως εκτελούσε χρέη του Άκη, γιατί δεν έρχεται εδώ στα Γρεβενά (αφού βέβαια κάνει κι αυτός κάτι για μας,) να  τον κάνουμε εθνικό - Γρεβενιώτη ΗΡΩΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου