ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη με «περίεργα» ευρήματα -Στις έρευνες συμμετέχει και η αντιτρομοκρατική...


Δύο άτομα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη για ένοπλη ληστεία και σύσταση συμμορίας...







Αρχικά συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω από αστυνομικούς της ομάδας «ΔΙ.ΑΣ», ένας 23χρονος άνδρας. Παράλληλα, έπειτα από έρευνα αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και της... Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος, εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο 28χρονος συνεργός του, για ληστεία που διέπραξαν σε Κέντρο Νεότητας στην περιοχή της Νεάπολης, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη δημοπρασία του Ο.Δ.Δ.Υ.Στις έρευνες της αστυνομίας συμμετέχει και η Αντιτρομοκρατική.


Το χρονικό των συλλήψεων
Μετά την έξοδό τους από το χώρο της ληστείας, οι δύο δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν, πλην όμως ο 23χρονος, εγκλωβίστηκε και συνελήφθη από περιπολούντες αστυνομικούς, στη συμβολή των οδών Δαβάκη με Μαδύτου.
Στο σημείο της ακινητοποίησής του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία μοτοσικλέτα, η οποία χρησιμοποιήθηκε ως μέσο μεταφοράς των ληστών.
Κατά τη στιγμή της σύλληψης, στην κατοχή του 23χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ένα πιστόλι τύπου CZ 75B με φυσίγγιο στη θαλάμη και 15 σφαίρες στο γεμιστήρα, μία επιθετική χειροβομβίδα τύπου RGB, ένας φορητός ασύρματος πομποδέκτης με ακουστικά, διάφορα είδη ιματισμού εντός νάυλον σακούλας (σκούφοι, μπλούζες κλπ), ένας δερμάτινος χαρτοφύλακας, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 35.947 ευρώ, δύο επιταγές των 530 ευρώ και 2.000 ευρώ αντίστοιχα, καθώς και 87 αποδείξεις του Ο.Δ.Δ.Υ., τα οποία αποτελούσαν προϊόντα της ληστείας.
Έπειτα από επισταμένη έρευνα και αναζητήσεις της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος, εντοπίστηκε και αναγνωρίστηκε ένας 28χρονος ως ο δεύτερος δράστης της ληστείας, ο οποίος και συνελήφθη.
Σε έρευνες που διενεργήθηκαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στις οικίες των συλληφθέντων, στην περιοχή της Άνω Πόλης, αλλά και σε σπίτι νεαρής κοπέλας, μεταξύ των υπολοίπων πειστηρίων, κατασχέθηκαν και τα ακόλουθα: ένα αεροβόλο περίστροφο και βολίδες, μία συσκευή εκτόξευσης σπρέι πιπεριού, μία περούκα, χειρόγραφα κείμενα και προσχέδια κειμένου με αναρχικό περιεχόμενο, μία ξύλινη στρόγγυλη σφραγίδα με την ένδειξη «ΑΠΘ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ», πέντεκενά δελτία ειδικού φοιτητικού εισιτηρίου του Ο.Α.Σ.Α., τρία κενά βιβλιάρια σπουδών του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ. μία κενή ταυτότητα μεταπτυχιακού σπουδαστή του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ.
μικροποσότητα ινδικής κάνναβης, τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, πλήθος φορητών μονάδων ψηφιακών συσκευών αποθήκευσης (USB), πλήθος κλειδιών και τηλεκαρτών.
Τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν, μεταφέρθηκαν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για εξερεύνηση και περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις.


ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου