ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών στον συνεργάτη της ΝΑΣΑ κ. Θανάση Οικονόμου...







Μια μεγάλη επιστημονική επιτυχία έλαβε χώρα στις 14 Φεβρουαρίου 2011, όταν ένα διαστημόπλοιο της NASA, το Stardust-NexT, πέρασε δίπλα από τον κομήτη Tempel 1 και κατάφερε να συλλέξει σκόνη και να φωτογραφίσει τον κρατήρα που.. άνοιξε μια μεταλλική βολίδα εκατοντάδων κιλών την οποία είχε ρίξει πάνω του με τρομακτική ταχύτητα ένα άλλο διαστημόπλοιο, το Deep Impact, πριν μερικά χρόνια. Τη σκόνη ανέλυσε κατά τη διέλευση του σκάφους ένα όργανο που κατασκεύασε και προμήθευσε στη NASA ο καθηγητής Θανάσης Οικονόμου, ως επικεφαλής ομάδας επιστημόνων του Ινστιτούτου Ενρίκο Φέρμι του Πανεπιστημίου του Σικάγο.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει τον κ. Θανάση Οικονόμου για τη νέα Επιστημονική του Επιτυχία και του εύχεται κάθε επιτυχία στις έρευνες του. Ο κ. Θανάσης Οικονόμου είναι Επιστημονικός Σύμβουλος – Συνεργάτης του Δήμου Γρεβενών και πρωτεργάτης στην προσπάθεια για την κατασκευή του έργου «Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα».
Η νέα αυτή επιστημονική επιτυχία του κ. Οικονόμου η οποία έγινε γνωστή σε ολόκληρη την υφήλιο, αποτελεί σημαντικό γεγονός για τα Γρεβενά, όπου για ακόμη μία φορά Γρεβενιώτης της διασποράς μας κάνει υπερήφανους ανά τον κόσμο για την προσφορά του στον τομέα της Επιστήμης και της Τεχνολογίας.
Αποτελεί δε, ιδιαίτερη τιμή για το Δήμο Γρεβενών η Επιτυχία του κ. Θανάση Οικονόμου Επιστημονικού Συμβούλου – Συνεργάτη του Δήμου Γρεβενών και πρωτεργάτη στην προσπάθεια για την κατασκευή του έργου «Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου