ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Βατανιακός: Ο πρόεδρος, κ. Ποτουρίδης, αφηγείται όσα έζησε η ομάδα του στην Καστοριά...







Πυρ και μανία είναι οι άνθρωποι του Βατανιακού με τη φιλοξενία της Καστοριάς στο εκτός έδρας παιχνίδι.Ο πρόεδρος της ομάδας της Κατερίνης, Γεράσιμος Ποτουρίδης, μίλησε στο periferiako.com και αφηγήθηκε τα όσα έζησε η ομάδα στην Καστοριά, όταν πήγε να δώσει το παιχνίδι για την 20η αγωνιστική του 3ου ομίλου...
"ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ"
Ο Βατανιακός, έχει παράπονα από τον πρόεδρο της Καστοριάς, Αχιλλέα Σταμούλη, καθώς όπως μας ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Ποτουρίδης, όταν έφτασε η αποστολή της ομάδας, ο ισχυρός άνδρας της Καστοριάς περίμενε το πούλμαν και ξεκίνησε την επίθεση.
"Μόλις έφτασε το πούλμαν μας, ο πρόεδρος της Καστοριάς μας περίμενε και δεν υπήρχε ούτε ένας αστυνομικός. Μόλις κατεβήκαμε, ξεκίνησε φραστική επίθεση και όταν πέρασε ο Γιαπιτζής τον χτύπησε στο κεφάλι. Μάλιστα, ο παίκτης δεν ξεκίνησε βασικός, γιατί είχε ζαλάδες. Ενώ, παίζει πάντα βασικός. Χτυπήθηκε και ο Σιδηρόπουλος, αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό", είπε αρχικά.

"ΦΥΓΑΜΕ 2 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ"
Στη συνέχεια, ο ισχυρός άνδρας του Βατανιακού, αναφέρθηκε στο τι συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα: "Σε όλο το ματς, ωρυόταν και ξεσήκωνε τους φιλάθλους. Μάλιστα, αρκετοί από την Καστοριά, ακόμη και παίκτες, ήρθαν και μας ζήτησαν συγνώμη για την συμπεριφορά του πρόεδρου της Καστοριάς. Όμως, είχε γίνει το κακό. Όταν τελείωσε το παιχνίδι, ο κόσμος είχε ξεσηκωθεί, και κάποιοι φίλαθλοι του Βατανιακού που ήταν στο γήπεδο, δεν μπορούσαν να φύγουν. Ούτε το πούλμαν έφυγε. Αναγκαστήκαμε να πάρουμε την αστυνομία και όταν ήρθαν περίπου 30 άνθρωποι, καταφέραμε να γυρίσουμε".
Όπως γίνεται αντιληπτό, τα παράπονα είναι έντονα και αναμένεται να βγει και ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τον σύλλογο.

Καστοριά: "Φωνάζει" για τη διαιτησία
Εντονα είναι τα παράπονα της Καστοριάς για την διαιτησία του κ. Τομίδη.
Συγκεκριμένα, στην ομάδα ισχυρίζονται πως τα δύο από τα τρία γκολ, ήταν οφσάιντ και δεν έπρεπε να μετρήσουν. Από εκεί και πέρα, ο λαός της Καστοριάς, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από την ομάδα και ζητάει να βρεθούν επειγόντως λύσεις και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου