ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοίνωση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Γρεβενών για το Νοσοκομείο...






Τελευταία γίνεται συστηματική προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας για το νοσοκομείο Γρεβενών με προφανή σκοπό να ακυρωθεί η τεράστια προσπάθεια που γίνεται, για να αναβαθμιστεί η ποιότητα της παρεχόμενης ιατρικής φροντίδας στους πολίτες του νομού και όχι μόνο... Αντί κρίσεων και υποκειμενικών απόψεων παραθέτουμε γεγονότα και αφήνουμε τα συμπεράσματα στους Γρεβενιώτες.
1) Επάνδρωση του νοσοκομείου, μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης και την άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου Υγείας, με ιατρικό- νοσηλευτικό προσωπικό και προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού συγκεκριμένα : προσλήφθηκαν 23 Νοσηλεύτριες Τ.Ε - προσλήψεις 16 ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων από το Σεπτέμβριο του 2010 (Παιδίατρος , Μαιευτήρες 2 , Καρδιολόγος , Ουρολόγοι (2) , Χειρούργος , Νεφρολόγοι (3) , Αναισθησιολόγος , Παθολόγοι (3) , Οφθαλμίατρος , Ορθοπεδικός, επίσης αναμένεται η πρόσληψη και 6 επιπλέον ιατρών (παιδίατρος , καρδιολόγος , χειρούργος αναισθησιολόγος) . Κατατέθηκε τεχνικό δελτίο για την ένταξη στο ΕΣΠΑ η προμήθεια Αξονικού τομογράφου , Ψηφιακού μαστογράφου και ακτινοσκοπικού μηχανήματος.
Το νοσοκομείο διαθέτει διαχειριστική επάρκεια για προγράμματα ΕΣΠΑ με αποτέλεσμα να αναλαμβάνει και την σύνταξη μελετών και άλλων νοσοκομείων. 2) Ορθολογική διαχείριση του προσωπικού, αρκεί να αναφέρουμε ότι για την φύλαξη του νοσοκομείου παλαιότερα χρειαζόταν δαπάνη 170.000 € το χρόνο ενώ σήμερα την ανέλαβε το υπάρχον προσωπικό ∙ συνεπώς η δαπάνη για το δημόσιο μηδενίστηκε και τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν μπορούν να διατεθούν για άλλες ανάγκες 3) Προμήθειες – αναθέσεις υλικών: Μπορεί να τα δει, να τα ελέγξει , ο καθένας από το σπίτι του με μια απλή κίνηση. Μπείτε στο διαδίκτυο πατήστε «Νοσοκομείο Γρεβενών » και όλες οι κινήσεις της διοίκησης είναι μπροστά σας, γιατί μόνο με κωδικό ανάρτησης στο διαδίκτυο μπορούν να εκτελεστούν από τον εκάστοτε διοικητή. Αυτός, είναι ο άλλος τρόπος διακυβέρνησης τη χώρας, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση που τόσο λοιδορήθηκε απ’ αυτούς που θέλουν να συνεχιστεί το πάρτι της κακοδιαχείρισης μέσω της αδιαφάνειας. Όμως, η ηλεκτρονική Διακυβέρνηση γίνεται πλέον θεσμός, επεκτείνεται παντού , από 1 Μαρτίου 2011 εφαρμόζεται υποχρεωτικά και στην αυτοδιοίκηση διασφαλίζοντας το ευρώ του κάθε πολίτη μέσω του κοινωνικού ελέγχου , που εξασφαλίζει η υποχρεωτική ανάρτηση όλων των αποφάσεων στο Διαδίκτυο. 4) Ηλεκτρονική παρακολούθηση της πορείας του ασθενή και σύνδεση του νοσοκομείου Γρεβενών μ’ ένα Πανεπιστημιακό νοσοκομείο , για να εξασφαλίζετε γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στη τριτοβάθμια περίθαλψη, φιλοδοξώντας να απαλλάξει τον ασθενή από το οποιοδήποτε κόστος . Γνωρίζουμε ότι όλα τα παραπάνω είναι σύγκρουση με συμφέροντα, με νοοτροπίες ετών παγιωμένες και απαιτούν προσήλωση στο στόχο, απαιτούν να αγνοήσεις το πολιτικό κόστος. Η κυβέρνηση την κάνει αυτή τη σύγκρουση γιατί είναι η πραγματική σύγκρουση προς όφελος της δημόσιας υγείας και όχι η λαϊκίστικη σύγκρουση του πεντάευρου. Το Νοσοκομείο Γρεβενών επανδρώνεται και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες υγείας προς όφελος των πολιτών.




ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


ΥΓ ΑΕΤΟΥ3: Όλα καλά φαίνονται. Είναι όμως έτσι; 
Διαβάστε  ΑΥΤΟ...κι ΑΥΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου