ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Αχαϊα: Αιματηρή καταδίωξη ληστή - Νεκρός ο κακοποιός από σφαίρες αστυνομικών!

Δριμύ κατηγορώ σε βάρος των αστυνομικών από τους αδερφούς του - Διαβάστε όλα όσα έγιναν και δείτε βίντεο...







Ο 46χρονος λίγο πριν τις 13.30 το μεσημέρι εισέβαλε στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. της Κάτω Αχαΐας καλυμμένος με ένα... σεντόνι και ένα αποκριάτικο καπέλο. Στάθηκε στην είσοδο του υποκαταστήματος και... τρέμοντας σύμφωνα με το dete.gr απείλησε έναν πελάτη και του ζήτησε χρήματα. Έντρομος ο ανδρας του έδωσε 200€ που είχε στην τσέπη του. Χαρακτηριστικό της ταραχής του ληστή ήταν ότι μάζευε τα χαρτονομίσματα των 20 ευρώ που είχαν πέσει από το θύμα στο πάτωμα. στη συνέχεια ο δράστης έφυγε με μία μοτοσικλέτα που είχε αφήσει λίγο πιο κάτω.
Ο δράστης κατευθύνθηκε προς τον Πύργο. Κάποια στιγμή πήρε το δρόμο της επιστροφής προς την Αχαϊκή πρωτεύουσα αλλά έπεσε πάνω σε περιπολικό που έκανε περιπολία. Τότε άρχισε το ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία. Εφθασαν μέχρι την περιοχή Καραμεσηνέικα και εκεί έγινε η ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα ο 46χρονος να πέσει νεκρός...
''Σκότωσαν έναν άνθρωπο με πάρκινσον που δεν ήξερε τι έκανε''
Ένα βαρύ «κατηγορώ» σε βάρος των αστυνομικών βγήκε από τα δύο αδέλφια του άτυχου καταδιωκόμενου οι οποίοι υποστήριξαν ότι ο αδελφός τους δεν πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών αφού οδηγούσε τη μηχανή του και είχε το δίκαννό του κρεμασμένο στην πλάτη.
Σύμφωνα μάλιστα με τον ισχυρισμό που προέβαλαν μιλώντας σε δημοσιογράφους, οι αστυνομικοί άνοιξαν πρώτοι πυρ στην προσπάθειά τους να ακινητοποιήσουν τη μηχανή που οδηγούσε για να μην ξεφύγει και μία από τις σφαίρες ήταν αυτή που τον πέτυχε.
Εντελώς διαφορετική όμως είναι η εκδοχή που πηγάζει από τις αστυνομικές αρχές. Ανώτεροι αξιωματικοί της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. μίλησαν στην εφημερίδα «Κόσμος» και υποστήριξαν ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι. Ισχυρίστηκαν ότι ο ληστής καταδιωκόταν, οι αστυνομικοί του φώναζαν από τα μεγάφωνα των περιπολικών να σταματήσει και πάνω σε μία στροφή, ο ίδιος είτε έχασε τον έλεγχο κι έπεσε από τη μηχανή, είτε αποφάσισε να την εγκαταλείψει. Φεύγοντας όμως στράφηκε προς την πλευρά των αστυνομικών και όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί πυροβόλησε με το δίκαννο, με αποτέλεσμα οι άνδρες της αστυνομίας να ανταποδώσουν τα πυρά και μία από τις σφαίρες να τον πετύχει στο στήθος και να τον ρίξει στο έδαφος νεκρό!
Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 46χρονο στο Κέντρο Υγείας Κ. Αχαϊας. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του. Αξίζει να σημειωθεί πως τα ΕΛΤΑ της Κάτω Αχαΐας είναι η δεύτερη φορά που μπαίνουν στο στόχαστρο ληστών. Το Δεκέμβριο του 2009 ένοπλοι είχαν αποσπάσει 200 χιλιάδες ευρώ τραυματίζοντας μάλιστα ελαφρά δυο πολίτες και έναν αστυνομικό.
Δείτε, χωρίς όμως ήχο...




Νewsit

2 σχόλια: