ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος προτείνει το κλείσιμο Νοσοκομείων στη Δυτική Μακεδονία - "Είναι πολλά τα Νοσοκομεία εκεί.." - Διαβάστε και την απάντηση του Πάρι στο δημοσίευμα






Τη στιγμή που ακόμη και ο υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος καθιστούσε σαφές ότι δεν θα κλείσει κανένα νοσοκομείο της Δ. Μακεδονίας (αλλά θα συγχωνευτούν κλινικές), ο βουλευτής Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας στο Σ/Ν Υπ.Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με θέμα ''Διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα υγείας και... άλλες διατάξεις'', μιλάει ξεκάθαρα (περισσότερο από κάθε άλλη φορά) για συγχωνεύσεις Νοσοκομείων, σημειώνοντας ότι τα πέντε νοσοκομεία στη Δ. Μακεδονία είναι πολλά. Αυτό που εύλογα αναρωτιέται (εκτός από ποια νοσοκομεία προτείνει να κλείσουν) ο κάτοικος της Δ. Μακεδονίας ακούγοντας τον βουλευτή Κοζάνης, είναι τι απέγιναν εκείνα τα ωραία λόγια τα μεγάλα για την ενίσχυση των υπάρχουσων νοσοκομειακών μονάδων μέσω αλλαγών του νομοθετικού πλαισίου που διέπουν τις προσλήψεις των νεοδιοριζομένων γιατρών αλλά και τα σχέδια του ιδίου για το νέο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στη Νέα Νικόπολη Κοζάνης; Απορία: Αν προταθεί να υπάρξει συγχώνευση των δύο Νοσοκομείων Κοζάνης - Πτολεμαίδας σε ένα νοσοκομείο, που αντί της Κοζάνης θα λειτουργεί στην Πτολεμαίδα και συγκεκριμένα στο Μποδοοσάκειο (μιας και εκεί οι υποδομές είναι σαφώς καλύτερες), θα ξαναλλάξει γνώμη; Πατήστε και δείτε τι είπε αναλυτικά στο παρακάτω  βίντεο που παρουσίασε το kozan.gr...


Η απάντηση του Π. Κουκουλόπουλου στο δημοσίευμα του kozan.gr

Προς την ιστοσελίδα kozan.gr,
Σε σημερινό σας δημοσίευμα, στο οποίο συμπεριλαμβάνετε και απόσπασμα απ΄ την προχθεσινή ομιλία μου στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του Νομοσχεδίου «Διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα υγείας και άλλες διατάξεις», με εμφανίζετε να προτείνω «κλείσιμο Νοσοκομείων στη Δ. Μακεδονία».
Αν όμως είχατε παρακολουθήσει προσεκτικά το 23 δευτερολέπτων απόσπασμα της ομιλίας μου που υπάρχει στο βίντεο που φιλοξενείτε, θα διαπιστώνατε πως στην ομιλία μου απ΄ το βήμα της Βουλής έκανα σαφέστατα λόγο για «συγχωνεύσεις».
Δεν αντιλαμβάνομαι λοιπόν το λόγο για τον οποίο επιλέξατε ως τίτλο του δημοσιεύματος σας «Ο Πάρις Κουκουλόπουλος προτείνει το κλείσιμο των Νοσοκομείων στη Δ. Μακεδονία», ούτε φυσικά τα όσα συμπεριλαμβάνονται στο ρεπορτάζ σας, σε σχέση με τις θέσεις μου γύρω απ΄ το θέμα αυτό.
Διότι οι θέσεις μου είναι σαφείς και ξεκάθαρες και εκφρασμένες εδώ και καιρό. Πρότεινα, εδώ και καιρό πάντα, συγχωνεύσεις κλινικών και ουσιαστικές συνεργασίες των πέντε Νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να λυθούν επιτέλους τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας στον τομέα της υγείας. Υπάρχει μάλιστα και η επίσημη επιστολή μου προς το Περιφερειακό Συμβούλιο της Δυτικής Μακεδονίας, στις 18 Ιανουαρίου 2011, στην οποία αναφέρω χαρακτηριστικά τα εξής: «Την ίδια στιγμή χρήσιμο και επωφελές για τη δημόσια υγεία είναι να ξεκινήσουμε τώρα και όχι αργότερα ένα σοβαρό δημόσιο διάλογο που αφορά τις συγχωνεύσεις νοσοκομειακών μονάδων αφού η εξέλιξη αυτή είναι ήδη αποφασισμένη από το Υπουργείο Υγείας. Είναι αναγκαίο ενδιάμεσο βήμα προκειμένου να διατυπώσουμε την τελική μας πρόταση για τον υγειονομικό χάρτη της Περιφέρειας μας και το πανεπιστημιακό νοσοκομείο που έχει μια προοπτική 7 έως 10 ετών».
Επιστολή την οποία και εσείς δημοσιεύσατε στην ιστοσελίδα σας αυτούσια.
Μετά απ΄ όλα αυτά, πώς και από πού προκύπτουν τα συμπεράσματα σας, όπως εκφράζονται μέσω του τίτλου που επιλέξατε αλλά και των όσων αναφέρετε στο ρεπορτάζ σας, ας το κρίνουν οι αναγνώστες σας.


Πάρις Κουκουλόπουλος
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου