ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Οι αγρότες βγάζουν τα τρακτέρ στους δρόμους

Tις μηχανές των τρακτέρ τους ζεσταίνουν οι αγρότες δίνοντας ραντεβού τη Δευτέρα το πρωί στους δρόμους...







Σημείο συνάντησης των αγροτών των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων του νομού Σερρών θα είναι η διασταύρωση Σερρών - Σιδηροκάστρου, επί της Εθνικής Οδού Σερρών- Θεσσαλονίκης. Οι αγρότες θα έχουν... προορισμό τον παραμεθόριο σταθμό του Προμαχώνα και πιθανότατα θα κλείσουν με τα τρακτέρ τους τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.
Στους δρόμους βγαίνουν και οι αγρότες του νομού Λάρισας καθώς οι αγρότες της περιοχής, που θα συμμετέχουν, θα ξεκινήσουν μετά τις 12 το μεσημέρι με προσυγκέντρωση στον κόμβο Γυρτώνης.
Ανάλογα με την συμμετοχή θα υπάρξει και απόφαση, προκειμένου στη συνέχεια τα αγροτικά μηχανήματα να πορευτούν προς τα διόδια Μακρυχωρίου, με στόχο να σηκώσουν τις μπάρες των διοδίων, οι οποίες θα μείνουν ανοιχτές καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής των αγροτών.
Ωστόσο, η κεντρική εισήγηση και ο προσανατολισμός είναι να μην κλείσουν οι δρόμοι, αλλά τα αγροτικά μηχανήματα να παραταχθούν από τις δύο πλευρές του οδοστρώματος.
Ακαιρες, άδικες και αψυχολόγητες, ιδίως λόγω της οικονομικής συγκυρίας, έχει χαρακτηρίσει τις κινητοποιήσεις των αγροτών ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου