ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Γιος δασκάλας ο καμικάζι στο αεροδρόμιο της Μόσχας






Ο δράστης της επίθεσης αυτοκτονίας με τους 36 νεκρούς στο αεροδρόμιο της Μόσχας στις 24 Ιανουαρίου ήταν ένας 20χρονος, γιος μιας δασκάλας και ενός οδηγού λεωφορείων, ο οποίος εξαφανίστηκε πρόσφατα από το χωριό του στον Καύκασο, μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης... Ο νεαρός άνδρας, που ονομαζόταν Μαγκόμεντ Εβλόεφ, κατοικούσε στο χωριό Άλι-Γιουρτ, στην Ινγκουσετία, αποκαλύπτει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ, επικαλούμενο πηγή των δυνάμεων επιβολής του νόμου.
"Είχε εγκαταλείψει το χωριό του πριν από λίγο καιρό, λέγοντας ότι φεύγει για μια εποχική δουλειά", επιβεβαίωσε στο Ιντερφάξ ο δήμαρχος της περιοχής Ίντρις Γκανίσεφ.
Η τοπική πτέρυγα της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ασφάλειας (FSB), το υπουργείο Εσωτερικών και η επιτροπή έρευνας, με τις οποίες ήρθε σε επαφή το Γαλλικό Πρακτορείο, αρνήθηκαν να σχολιάσουν την είδηση αυτή.
Η εφημερίδα Tvoi Dien δημοσιεύει έρευνα και παραθέτει στις σελίδες της μία φωτογραφία του νεαρού Εβλόεφ το 2005 και μία φωτογραφία των δυνάμεων της τάξης που δείχνει το κεφάλι του καμικάζι μετά την επίθεση.
Η εφημερίδα δημοσιεύει επίσης φωτογραφίες από το σπίτι του Εβλόεφ, το σχολείο του χωριού στο οποίο πήγε και φωτοτυπία ενός ελέγχου του.
"Ήταν ένας μαθητής όπως όλοι οι άλλοι", διηγείται η δασκάλα του χωριού στην εφημερίδα.
Μετά τις σπουδές του στη λογιστική, τις οποίες δεν ολοκλήρωσε, ο Μαγκόμεντ αναχώρησε για τη στρατιωτική του θητεία το Νοέμβριο του 2009, σε μονάδα του Βλαδιβοστόκ, αλλά επέστρεψε σπίτι του έπειτα από τρεις μήνες και είπε στον συνταξιούχο πατέρα του, τον 73χρονο Μαγκόμεντ, και την εν ενεργεία δασκάλα μητέρα του, την 54χρονη Ρόζα, ότι απολύθηκε για λόγους υγείας.
"Έκτοτε δεν είχε ούτε δουλειά, ούτε σπουδές, έμενε κυρίως στο σπίτι. Ήταν ήσυχος, δεν έκανε καμία φασαρία, το παραμικρό πταίσμα", διηγήθηκε στην εφημερίδα ο αστυνομικός του χωριού.
Λίγο μετά την έκρηξη στο αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας, η οικογένεια του νεαρού καμικάζι, η οποία έχει επίσης τρεις κόρες και έναν μικρότερο γιο, εγκατέλειψε το χωριό μετά την επίσκεψη που δέχθηκε από μέλη της FSB, καταλήγει η εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου