ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

«Οργανωμένο σχέδιο στη Νομική»

Δήλωση της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου...






Σαφείς βολές κατά της Αριστεράς περί οργανωμένου σχεδίου κατάληψης της νομικής από τους λαθρομετάναστες, απεύθυνε σήμερα  η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου στη Βουλή. Απαντώντας σε... σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Σπύρου Ταλιαδούρου, η κ. Διαμαντοπούλου υποστήριξε ότι έγινε σαφής και οργανωμένη προσπάθεια με τον πλέον εκρηκτικό τρόπο να συνδεθούν δύο ζητήματα αυτό της λαθρομετανάστευσης και του άσυλου.
«Υπήρχε σχέδιο» είπε χαρακτηριστικά, η συσσώρευση των ανθρώπων αυτών και οι κινήσεις ανθρώπων της Αριστεράς είχαν στόχο να γίνει «αίμα και άμμος» εκείνο το βράδυ στην Αθήνα ή και τα επόμενα βράδια.
Σε ό,τι αφορά πάντως τις απαιτούμενες αλλαγές στο ζήτημα του ασύλου η υπουργός δήλωσε ότι ήρθε η στιγμή τώρα να αντιμετωπιστεί το ζήτημα με «ριζοσπαστικό και μόνιμο τρόπο που αφορά στον τρόπο λειτουργίας των ΑΕΙ και ΤΕΙ». Αυτό που χρειάζεται – κατέληξε- είναι ριζική αλλαγή του μοντέλου και στη διοίκηση των Πανεπιστημίων, το οποίο πρέπει να είναι δημόσιο και αυτοδιοίκητο.
Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ Σπύρος Ταλιαδούρος υπογράμμισε την ανάγκη επίσπευση των αποφάσεων για το άσυλο τονίζοντας ότι πρέπει άμεσα να ληφθούν αποφάσεις και όχι να παραπέμπονται για το μέλλον σε συνδυασμό με άλλες ενδεχόμενες αλλαγές των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.
Θα πρέπει γρήγορα, αύριο αν είναι δυνατόν, να γίνει συζήτηση με όλους τους φορείς της ακαδημαϊκής κοινότητας είπε, και πρόσθεσε ότι «είναι ώριμες οι συνθήκες, η κοινωνία το ζητάει, ώστε τα ιδρύματα να μην καταλύονται με τέτοιο τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου