ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Κατηγορείται για... «απαγωγή» ο Ντέιβιντ Κάμερον

Τον Λάρι, το νέο ένοικο της Ντάουνινγκ Στριτ ζητά πίσω ένας νεαρός...
 






Ο Λάρι είναι ο νέος γάτος του Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος έχει ως αποστολή να κατατροπώσει τα δεκάδες τρωκτικά που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στη βρετανική πρωθυπουργική κατοικία.Σύμφωνα με τον Τιμ Σάτκλιφ, ο Λάρι... στην πραγματικότητα λέγεται Τζο και ανήκει στη θεία του Μαργαρίτα.
Ο γάτος το έσκασε από το σπίτι του τον περασμένο Οκτώβριο και από τότε η κα. Μαργαρίτα ψάχνει να τον βρει, καθώς τον υπεραγαπούσε.
Μάλιστα, ο κ. Σάτκλιφ έχει ξεκινήσει καμπάνια στο Facebook, προκειμένου να πάρει πίσω το γάτο της θείας του, η οποία επίσης μένει στο Λονδίνο.
Στη σελίδα έχουν γίνει μέλη περίπου 600 άτομα, πολλά από τα οποία έχουν στείλει email στον βρετανό πρωθυπουργό ζητώντας του να δώσει πίσω τη γάτα.
Όπως εκτιμά, τον γάτο τον βρήκαν οι υπεύθυνοι ενός καταφύγιου ζώων και από εκεί βρέθηκε στην πρωθυπουργική κατοικία.
Ο ανιψιός δεν κατηγορεί το καταφύγιο ζώων, καθώς δεν μπορούσαν να γνωρίζουν σε ποιον ανήκει η γάτα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να γυρίσει στην πρώτη της ιδιοκτήτρια.Μάλιστα, όπως λέει, ο γάτος δεν άφηνε κανέναν να τον πάρει αγκαλιά, εκτός από τη θεία του και αυτό αποδεικνύεται από την επίθεση του γάτου σε μία δημοσιογράφο.
«Η θεία μου είναι πολύ αναστατωμένη» επισημαίνει ο κ. Σάτκλιφ.
Η ίδια τονίζει ότι κόντεψε να πεθάνει από την ταραχή της, όταν είδε τον αγαπημένο γάτο της σε άλλο σπίτι. Μάλιστα, προκειμένου να τον πάρει πίσω, είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε εξέταση DNA, χρησιμοποιώντας μερικές από τις τρίχες του Τζο που είχαν μείνει στον καναπέ της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου