ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Εκδηλώσεις του Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη.. - Βράβευση μαθητών και κοπή πίτας του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών Κοζάνης-Γρεβενών






Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011, η εκδήλωση βράβευσης των πρωτευσάντων μαθητών κάθε τάξης των Δημοτικών Σχολείων της Πόλης των Γρεβενών και των Γυμνασίων και Λυκείων του Ν. Γρεβενών σχολικού έτους... 2009 – 2010. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών και το Δήμο Γρεβενών σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών.
 Σημαντική ημέρα για τα γράμματα και την παιδεία η ημέρα των Τριών Ιεραρχών τόνισε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης στο χαιρετισμό του και συνεχάρη το Μητροπολίτη Γρεβενών και Πρόεδρο των Κοινωφελών Ιδρυμάτων «Κωνσταντίνου και Μαργαρίτη Βρέντζιου» και «Νικολάου και Κούκας Κωνσταντινίδη» κ.κ. Σέργιο που συνεχίζει ακούραστα εδώ και χρόνια να επιβραβεύει με αυτό τον τρόπο τις προσπάθειες των μαθητών σε συνεργασία με το Δήμο Γρεβενών.
Συνεχάρη επίσης τους εκπαιδευτικούς για το σημαντικό έργο που επιτελούν παραδίδοντας στην τοπική κοινωνία ικανούς «ανθρώπους» τους οποίους έχει ανάγκη ο τόπος μας. Τέλος συνεχάρη τους μαθητές που διακρίθηκαν, τονίζοντας ότι στο πρόσωπο τους επιβραβεύονται οι κόποι όλων των μαθητών του τόπου μας πρωτευσάντων και μη. Ενώ τους παρότρυνε να συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον και ζήλο την προσπάθεια τους ώστε να καταστούν χρήσιμοι πολίτες στην κοινωνία.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Χαντάβας, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Δασταμάνης, ο Δήμαρχος Δεσκάτης κ. Μίγκος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γρεβενών κ. Τόσκας, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Γρεβενών κα Πέτρου, και κ.κ. Μιχαλογιάννης, Καραγιάννης, Γούλας, ο Διοικητής του 586 Κ.Ε.Ν. Γρεβενών κ. Βουτσής, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Χονδρός, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Καίσαρης, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Γρεβενών κ. Ζήσης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρώην Δήμαρχος Γρεβενών κ. Νούτσος οι Προϊστάμενοι Α/θμιας και Β/θμας Εκπαίδευσης Γρεβενών κ.κ. Νάστος και Λιάμπας, Εκπρόσωποι Φορέων, Διευθυντές Σχολικών Μονάδων του Νομού, Εκπαιδευτικοί, Μαθητές και Γονείς. 

Εκδήλωση κοπής της πίτας ...




Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο κ. Δήμαρχος πάρεση στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών Κοζάνης-Γρεβενών. Ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους μία Καλή Χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

3 σχόλια:

  1. Η τελετή έγινε για να βραβευτούν οι μαθητές ή για να προβληθούν κάποιοι επίσημοι? Γιατί διαβάζω πολλά ονόματα αλλά κανένα όνομα παιδιού δε βλέπω. Αλλά τα δελτία τύπου που σας δίνουν περισσότερο φροντίζουν για τα δημοσιοσχετίστικα αλισβερίσια παρά για το να προβάλουν την κύρια είδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΝ. ΠΟΤΕ Ο ΑΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΉΣΕΙ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ. Η ΘΕΣΗ ΜΑς ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΗ...
    ΑΣ ΒΓΕΙ Η ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ή Η ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περισσότερο ως κουβέντα παρά ως απάντηση μιας και δεν υπάρχει λόγoς για διαφωνίες και εντάσεις :
    1)Φυσικά δεν παραγράφονται οι υπόλοιποι μαθητές,απλά αυτοί που εργάζονται ,κοπιάζουν και μοχθούν περισσότερο έτυχαν ενός τιμητικού επαίνου.Στην εποχή μας που και που πρέπει να ανταμείβεται και η προσπάθεια.Ειδικά όταν αυτή έχει να κάνει με επιδόσεις στο σχολείο και όχι με επιδόσεις σε κάποιο τηλερεάλιτι χορού,τραγουδιού και μοντέλων.
    2)Η βράβευση δεν αποτελεί περιφρόνηση για τους υπόλοιπους μαθητές αλλά κίνητρο για προσπάθεια.
    3)Το γεγονός έγινε σε δημόσιο χώρο,παρουσία δημοσίων προσώπων,με κάμερες φωτογράφους κοινό κτλ.Αυτό από μόνο του κάνει το γεγονός δημόσιο και ότι διαδραματίστηκε σ αυτό είναι δημοσιοποιημένο.Είναι κωμικοτραγικό τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο επίκεντρο της δημόσιας ζωής της πόλης μας να λέμε ότι δεν είναι δημοσιοποιημένα.Δηλαδή τι είναι ?Ιδιωτικά? Η μήπως δε θεωρούνται δημοσιοποιημένα αν δεν τα αναρτήσουν οι καλοί γραφιάδες των blog?
    4)Ευτυχώς ο Βουτσής και ο Χονδρός και οι υπόλοιπες σημαντικές προσωπικότητες είναι ενήλικοι και μπορούν να δουν τους εαυτούς τους σε αυτή την ανάρτηση.Εξάλλου με τον κόπο τους βρίσκονται εδώ.
    5)Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν έχω κάποια σχέση με τα παιδιά που βραβεύτηκαν,ούτε καν γνωρίζω ποια είναι.Απλά θα προτιμούσα η προσοχή να επικεντρώνεται σε αυτά και όχι στα PR παιχνίδια του μεγάλου ημών Δημάρχου.

    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή