ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Η κοπή τη πίτα του νέου μεγάλου Δήμου Γρεβενών...








Με τις ευλογίες της Εκκλησίας για εποικοδομητική Νέα Χρονιά πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου 2011, στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών, η εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του «Καλλικρατικού» Δήμου Γρεβενών από.. τον Δήμαρχο κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη για τους Υπαλλήλους του Δήμου, των Δημοτικών Επιχειρήσεων και των Νομικών Προσώπων του Δήμου.
 Ο ζήλος με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια εργαζόσασταν για την εξυπηρέτηση των Πολιτών πρέπει να συνεχισθεί και τώρα με τα νέα δεδομένα που φέρνει ο «Καλλικράτης». Θέλουμε στην προσπάθεια μας για την ποιότητα της καθημερινότητας των πολιτών μας και την επίλυση των προβλημάτων τους να είστε αρωγοί και συμπαραστάτες, όπως συμπαραστάτες σας θα είμαστε και εμείς σε οτιδήποτε χρειαστείτε, τόνισε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κουπτσίδης. Θέλουμε συνεργασία από την πλευρά σας με τους Διευθυντές σας, τους προϊσταμένους σας, με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους ώστε να κάνουμε πράξη το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των Δημοτών μας και την βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Ξέρω ότι μπορείτε να το κάνετε και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνετε, άλλωστε έχουμε εμπιστοσύνη σε όλα τα στελέχη του Δήμου, των Δημοτικών Επιχειρήσεων και των νομικών προσώπων.
Δεσμεύθηκε ότι με κάθε τρόπο θα διασφαλισθούν τα κεκτημένα των εργαζομένων και ζήτησε πίστωση χρόνου γα την καλύτερη διασφάλισή τους.
Ενώ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κάποιες από τις Δημοτικές Επιχειρήσεις τόνισε ότι θα λυθούν σύντομα προς όφελος των εργαζομένων.
Τέλος ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά.
 Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Τόσκας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τσένης οι Ανιτδήμαρχοι κα Πέτρου και κ.κ. Καραγιάννης, Γούλας, Τσακστάρας, Χατζηγεωργίου, Μιχαλογιάννης, Παρασκευαΐδης και Νασίκας, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών κ. Δόλγηρα, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτιού Συμβουλίου και εκπρόσωπος της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Χρήστος Τσιαρσιώτης, ο Εκπρόσωπος της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Παύλου.
Οι δύο τυχεροί είχαν ως δώρο πενθήμερη άδεια.

ΥΓ ΑΕΤΟΥ3: Δεν μας γράφετε όμως ποιοί κέρδισαν τελικά την άδεια;

2 σχόλια:

  1. Άραγε στο προσωπικό της επιχείρισής του κόβει βασιλόπιτα? Και πολύ περισσότερο δίνει πενθήμερες άδειες? Θόδωρε, καλά είπες πως γίνονται γαμβροί με ξένο λιλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι την θελουν την αδεια?ετσι και αλλιως εχουν μονιμη αδεια ολοι τους!!αληθεια οσοι μπηκαν στον δημο στην καθαριοτητα θα γυρισουν στην θεση τους η θα ειναι ακομη αποσπασμενοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή