ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Διαλύει τη Βουλή η νέα στρατιωτική ηγεσία της Αιγύπτου









Η νέα στρατιωτική ηγεσία της Αιγύπτου ανακοίνωσε ότι θα διατηρήσει τον έλεγχο της χώρας για έξι μήνες ή ως τη διεξαγωγή βουλευτικών και προεδρικών εκλογών ύστερα από τροποποιήσεις στο σύνταγμα. Ανακοίνωση που... μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση αναφέρει επίσης ότι το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο διαλύει το Κοινοβούλιο και αναστέλλει την ισχύ του συντάγματος ενώ μια επιτροπή καταρτίζει ένα τροποποιημένο σύνταγμα.
"Το Ανώτατο Συμβούλιο των ενόπλων δυνάμεων θα διαχειριστεί τις υποθέσεις της χώρας για μια περίοδο έξι μηνών ή ως τη διεξαγωγή βουλευτικών και προεδρικών εκλογών", τονίζεται στην ανακοίνωση. Οι αποφάσεις που έλαβε η στρατιωτική ηγεσία περιλαμβάνουν "τη διάλυση της Ανω και της Κάτω Βουλής" και "τη συγκρότηση επιτροπής για την τροποποίηση άρθρων του συντάγματος και τον καθορισμό των κανονισμών για ένα λαϊκό δημοψήφισμα σχετικά με το θέμα αυτό".
Σύμφωνα εξάλλου με πηγή του στρατού, η νέα στρατιωτική ηγεσία αναμένεται να εκδώσει προειδοποίηση εντός της ημέρας για οιονδήποτε προκαλέσει "χάος και αναταραχή". Το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο θα απαγορεύσει επίσης συγκεντρώσεις των εργατικών ή επαγγελματικών συνδικάτων, τις απεργίες και θα ζητήσει από όλους τους Αιγύπτιους να επιστρέψουν την εργασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου