ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Δηλώσεις του Γιώργου Κασαπίδη για τους Αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας











«Την πιστοποίηση της καλλιέργειας των σιτηρών, αλλά και του αιγοπρόβειου κρέατος ως προϊόντων, τουλάχιστον, γεωγραφικής ένδειξης, προτείναμε ως Ν.Δ. σε δύο διαδοχικές συγκεντρώσεις με γεωργούς και κτηνοτρόφους απ’ όλη.. τη Δυτική Μακεδονία. Η πιστοποίηση του μαλακού και σκληρού σίτου ελληνικής προέλευσης μπορεί να οδηγήσει σε άλευρα, ψωμί και ζυμαρικά από ελληνικά σιτάρια. Η πιστοποίηση του Ελληνικού αιγοπρόβειου κρέατος πρέπει να βασίζεται στην εκτροφή αυτοχθόνων φυλών ζώων, καθώς έτσι μόνον μπορούν ν’ αναπτυχθούν ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά.
Τέτοιου είδους πιστοποιήσεις, κάτω από το σωστό έλεγχο του κράτους και των οργανώσεων των παραγωγών, εξασφαλίζουν το “δέσιμο” των ελληνικών προϊόντων με την ισχυρή επιθυμία των Ελλήνων για εγχώρια προϊόντα.
Επίσης, επιτυγχάνεται σαφής διαχωρισμός αγροτικών προϊόντων ελληνικής προέλευσης από τα εισαγόμενα, τα οποία σε αρκετές περιπτώσεις “πρωταγωνιστούν” σε διατροφικά σκάνδαλα (διοξίνες σε ζωοτροφές, μελαμίνη σε γάλατα κ.λ.π.).
Οι προτάσεις αυτές έτυχαν θερμής υποστήριξης, τόσο από απλούς αγρότες και πρόεδρους συλλόγων, ενώσεων και συνεταιρισμών, όσο και από τους εκπροσώπους των αλευροβιομηχάνων και των αρτοποιών, που παρευρίσκονταν. Οι προτάσεις αυτές θα προταθούν με τη μορφή ερωτημάτων προς τον αρμόδιο υπουργό».
Διαβάστε ακόμα. 

ΥΓ ΑΕΤΟΥ2: Και εσείς τι κάνατε όταν, πριν (από ένα  και κάτι χρόνο) ήσασταν Κυβέρνηση;  Τα είχατε λύσει όλα; Εάν ναι γιατί σήμερα δεν είστε κυβέρνηση; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου