ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Εικόνα διάλυσης στην κυβέρνηση - Δυο ανταρσίες και μια άτακτη υποχώρηση

Δεν ξέρουν τι να πρωτομαζέψουν στην κυβέρνηση...




Αποκορύφωμα είναι η ανακοίνωση πριν από λίγο του Απόστολου Κακλαμάνη οτι θα καταψηφίσει το άρθρο 7 του νομοσχεδίου για τα κλειστά επαγγέλματα που δίνει τη δυνατότητα στο ΤΕΕ να επιβάλει εισφορά ακόμα και σε μη μέλη του...
Ωστόσο, στην συγκεκριμένη περίπτωση ο αρμόδιος υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης δεν έδειξε να υποχωρεί, διαμηνύοντας οτι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να πάρει πίσω το άρθρο.
Βέβαια τα ίδια έλεγε και όλο το πρωι ο υφυπουργός Εσωτερικών, κ. Ντόλιος ο οποίος σε δεκάδες συνεντεύξεις του διατράνωνε την απαφασιστικότητα της κυβέρνησης να μην αποσύρει την εγκύκλιο του υπουργείου του που επέβαλλε 2 χαράτσια στους 500.000 πολίτες που είχαν κάνει αίτηση τακτοποίησης των ημιυπαίθριων.
Τελικά όμως ο κ. Ντόλιος και ανακάλεσε εξ' ολοκλήρου την εγκύκλιο και ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στους πολίτες!
'Ομως η ζημιά είχε ήδη γίνει. Οι λάθος χειρισμοί και οι ασυννενοησία μεταξυ κορυφαίων υπουργείων ανάγκασαν τον ίδιο τον πρωθυπουργό να ζητήσει από τους υπουργούς του να ανακαλέσουν την εγκύκλιο, και τους εγκάλεσε μέσα στο υπουργικό γιατί δεν συνεννοούνται μεταξύ τους.
Και αν αναλογιστεί κανείς οτι η ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους είναι απόφαση μηνών μπορεί να σχηματίσει εικόνα για την πλήρη ασυνεννοησία μεταξύ των υπουργείων για ρυθμίσεις που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα και κυρίως την τσέπη των πολιτών.
Τα γεγονότα όμως δεν σταμάτησαν εδώ. Νωρίς το μεσημέρι στη Βουλή και ενώ συζητείτο το νομοσχέδιο για τα κλειστά επαγγέλματα έγινε η πρώτη ανταρσία από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με πρωταγωνιστή τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Χρήστο Πρωτόπαππα.
'Οταν απείλησε να καταψηφίσει την διάταξη 6 που επιτρέπει να ιδρύονται παραρτήματα των δικηγορικών εταιρειών σε όλη την Ελλάδα και η ΝΔ απείλησε επίσης με ονομαστική ψηφοφορία ο κ.Σαχινίδης την πήρε πίσω!
'Ολα αυτά τα φαινόμενα διάλυσης και ασυνεννοησίας γίνονται σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, περίοδο, που πρέπει να ληφθούν κρίσιμες και σοβαρές αποφάσεις και οι χειρισμοί θα πρέπει να είναι αυτοί μιας καλοκουρδισμένης μηχανή. Αυτό τουλάχιστον από την περασμένη Παρασκευή δεν φαίνεται να συμβαίνει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου