ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

H Ρεάλ Μαδρίτης «αγοράζει» τον Φάμπρεγκας και «πουλάει» τον Κακά...

Οι μεταγραφές τελείωσαν, ζήτω οι μεταγραφές! 





Μια δήλωση από πλευράς Μπαρτσελόνα («το καλοκαίρι θα δαπανήσουμε μέχρι 45 εκατ. ευρώ») ήταν αρκετή για να βάλει φωτιά στη μάχη απόκτησης του ισπανού αρχηγού της Αρσεναλ Σεσκ Φάμπρεγκας. Οι Μπλαουγκράνα παλεύουν τα τελευταία δύο χρόνια να επαναφέρουν τον 24χρονο διεθνή μέσο... στο «Καμπ Νου», όπου είχε κάνει τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του, ωστόσο η Αρσεναλ δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει χωρίς προηγουμένως να γεμίσει το ταμείο της.
Και ποια ομάδα μπορεί να πληρώσει αδρά; Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca» η Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει να προσφέρει 60 εκατ. ευρώ στους «Κανονιέρηδες» και να συζητήσει ακόμη και την παραχώρηση του γάλλου διεθνούς φορ Καρίμ Μπενζεμά ως αντάλλαγμα, προκειμένου να προσθέσει τον Φάμπρεγκας στη μηχανή της και να δημιουργήσουν ένα απροσπέλαστο δίδυμο με τον Τσάμπι Αλόνσο.
«Δεν μπορώ να φανταστώ τον Σεσκ στα λευκά της Ρεάλ»
σχολίασε ο πρώην συμπαίκτης του και νυν τερματοφύλακας της Μπάρτσα Βίκτορ Βαλντές.
Εκτός από τον Μπενζεμά τον οποίο έριξε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η Ρεάλ, γνωρίζοντας την αδυναμία που έχει στον πρώην επιθετικό της Λυών ο συμπατριώτης του τεχνικός της Αρσεναλ κ. Αρσέν Βενγκέρ, η Βασίλισσα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, φέρεται να εξετάζει και σενάριο πώλησης του Κακά στην Τσέλσι.
Ο βραζιλιάνος σταρ, για τον οποίο το καλοκαίρι του 2009 δαπανήθηκαν 66 εκατ. ευρώ προκειμένου να πάει από το Μιλάνο και τη Μίλαν στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ, δεν έχει καταφέρει να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», έχοντας πάντως και δικαιολογία καθώς έμεινε πολλούς μήνες εκτός δράσης αφού χειρουργήθηκε στο γόνατο. Πάντως, δεν αποκλείεται και ο ίδιος ο Κακά να αναζητεί νέο «λιμάνι» θεωρώντας ότι θα τα καταφέρει δίπλα στον κ. Κάρλο Αντσελότι, προπονητή που εκτόξευσε την καριέρα του στη Μίλαν. Με την προϋπόθεση φυσικά ότι ο ιταλός τεχνικός θα μείνει στο τιμόνι της Τσέλσι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου