ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ο θάνατος αποδείχτηκε ο σωτήρας της περιουσίας του Michael Jackson








Το χρήμα έχει προέλθει από συμφωνίες για πνευματικά δικαιώματα, που περιλαμβάνουν μια με το Cirque Du Soleil, το ντοκιμαντέρ του Τζάκσον: This Is It, και το μεταθανάτιο άλμπουμ, Μάικλ, που κυκλοφόρησε πέρυσι. Ετσι στοιχεία που δόθηκαν πρόσφατα στην δημοσιότηα αποδεικνύουν ότι... η περιουσία του τραγουδιστή υπολογίζεται σε περίπου 310 εκατομμύρια δολάρια, μετά το θάνατό του τον Ιούνιο του 2009, και βρίσκεται σε καλό δρόμο για την αποπληρωμή των χρεών ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων του πρώην βασιλιά της ποπ.
Τα δικαστικά έγγραφα που εξασφαλίστηκαν και δημοσιεύτηκαν από την ιστοσελίδα TMZ.com, αποκαλύπτουν ότι οι διαχειριστές της περιουσίας έχουν ήδη δαπανήσει περίπου 159 εκατομμύρια δολάρια αποπληρώνοντας διάφορα χρέη, φόρους εισοδήματος και άλλα έξοδα, όπως και την παροχή "αδιάλειπτης υποστήριξης προς την κ. (Κάθριν) Τζάκσον και τα παιδιά του Μάικλ Τζάκοσν, όπως το επιθυμούσε ο Μάικλ".
Από την περιουσία του επίσης πληρώθηκαν ποσά για "ουσιαστικές βελτιώσεις" στο κτήμα της οικογένειας στο Εντσίνο, της Καλιφόρνιας.
Εκτός από τα 400 εκατομμύρια δολάρια χρέους, για τους διαχειριστές της περιουσίας του Τζάκσον υπάρχουν επίσης χρηματικές υποχρεώσεις 40 εκατ. δολαρίων προς τον επιχειρηματικό φορέα AEG, που απορρέουν από την περιοδεία This Is It, για την οποία Τζάκσον έκανε πρόβες όταν πέθανε.
Οι διαχειριστές της περιουσίας δήλωσαν ότι εξακολουθούν να ασχολούνται με περισσότερες από 65 απαιτήσεις πιστωτών και διάφορες αγωγές σε πολλές χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου