ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Τι έκαναν χθες τα Κανάλια NIELSEN: Σάρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος, στο 3,8% έπεσε η Έλλη Στάη...









Από τη μία ο Λάκης Λαζόπουλος κι από την άλλη ο Ονούρ με τη Σεχραζάτ. Η μάχη… δεν ήταν σκληρή αφού το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» κατάφερε να μαζέψει τους περισσότερους τηλεθεατές. Ήταν όμως… επίπονη για όλους τους... υπόλοιπους που βρέθηκαν ανάμεσά τους αφού και το φινάλε της τούρκικης σειράς κατάφερε να σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις, αφήνοντας όλους τους άλλους να μαζέψουν… ό,τι απέμεινε.
Πάμε να δούμε όμως πώς διαμορφώθηκε η μάχη στο prime time ανά ώρα σύμφωνα με τις τηλεθεάσεις στο γενικό σύνολο. Από τις 9 έως τις 10 λοιπόν νικητής αναδείχθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του ALPHA να σημειώνει 44,1 και να ακολουθεί η τούρκικη σειρά του ANT1 «Χίλιες και μία νύχτες» με 19,7. Στην τρίτη θέση βρέθηκε το «Το Κόκκινο Δωμάτιο» με 10,7 που… θυσιάστηκε από το MEGA απέναντι στους δύο δυνατούς αντιπάλους αλλά και για να εξοικονομηθούν επεισόδια από τη «Ζωή της άλλης». Αξίζει όμως να αναφέρουμε και τις επιδόσεις των δελτίων ειδήσεων που προβάλλονται εκείνη την ώρα. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ λοιπόν, τη δεύτερη μέρα με την Έλλη Στάη στο τιμόνι του έπεσε αρκετά σε τηλεθεάσεις σημειώνοντας 3,8 ενώ το δελτίο του ΣΚΑΪ συγκέντρωσε ακόμα λιγότερους τηλεθεατές και έκανε μέσο όρο 2,1.


Την επόμενη ώρα, από τις 10 έως τις 11, ο Λαζόπουλος διατήρησε άνετα την πρωτιά με 42,9 ενώ το φινάλε του έρωτα Ονούρ-Σεχραζάτ έφτασε στο 23,8. Αντίστοιχα το «Κόκκινο Δωμάτιο» έμεινε στο 9,2.


Την τελευταία ώρα του prime time, από τις 11 έως τις 12, οι «Ράδιο Αρβύλα» έφεραν τον ΑΝΤ1 στην πρώτη θέση με 27,1 αλλά οι υψηλές τηλεθεάσεις του Λαζόπουλου ωφέλησαν τις «Οικογενειακές Ιστορίες» του ALPHA που έκαναν μέσο όρο 23.



Γρηγόρης Μελάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου