ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ - Παιδιά για όλες τις δουλειές της ΤV

Στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης δεν είναι λίγοι όσοι άλλαζαν ή κέρδιζαν νέους ρόλους υπακούοντας στα κελεύσματα του σταθμού και της τηλεθέασης...
Καβγάδες on air, βαρύγδουπες δηλώσεις, δημόσιες αμφισβητήσεις, αναμετρήσεις με κριτήριο τον βαθμό του πτυχίου. Σε μια τηλεόραση που... «ψυχορραγεί», που βυθίζεται στις επαναλήψεις, στα φτηνά κόνσεπτ και στις προχειροστημένες συνταγές, το πρόβλημα, σύμφωνα με τους φωνασκούντες από τα τηλεπαράθυρα, είναι το αν η Ζέτα Μακρυπούλια θα μπορούσε να ανταγωνιστεί ως «Αμαλλλία» την Αμαλία Μουτούση . Το πλέον παράδοξο όμως δεν είναι το γεγονός ότι αμφισβητείται η υποκριτική δεινότητα της νεαρής πρωταγωνίστριας, παρουσιάστριας, μοντέλου, τραγουδίστριας. Είναι το ότι η πλειονότητα των αμφισβητιών, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, πρωταγωνίστησαν σε σίριαλ που ούτε σε επανάληψη δεν μπορούν να προβληθούν ή έκαναν τη λεγόμενη «ετήσια» καριέρα που πρόσφερε απλόχερα η τηλεόραση την περίοδο των παχιών αγελάδων. Και όμως, το ερώτημα «είναι η Ζέτα καλή ηθοποιός;» λίγο ακόμη και θα ενταχθεί στο ερωτηματολόγιο του Προυστ, καθώς δεν υπάρχει σημαντικός ή ασήμαντος ηθοποιός ο οποίος να δίνει συνέντευξη αυτή την περίοδο και να μην ερωτηθεί! Εύλογα κάποιος θα αναρωτηθεί: Τόσα χρόνια η κυρία Μακρυπούλια αλωνίζει σε θέατρα, σινεμά και τηλεοπτικά πλατό, τώρα τους πείραξε;
Θέλει ταλέντο για να γίνεις πασπαρτού. Ή τουλάχιστον για να το διατηρήσεις τόσα χρόνια όσα χρειάζεται το καλλιτεχνικό στερέωμα για να σε κάνει εξώφυλλα και οι παπαράτσι «μούσα» τους. Και η Μακρυπούλια ξέρει να παίζει καλά το παιχνίδι.
Σε μια τηλεόραση όπως η ελληνική που η ποιότητα θυσιάζεται στον βωμό της σαχλαμάρας για ψύλλου πήδημα, ξαφνικά η Μακρυπούλια μετετράπη σε μείζονα απειλή για το status της υποκριτικής. Ιστορίες για γέλια και για κλάματα. Ιστορίες που διαδραματίζονται σε έναν χώρο όπου το πασπαρτού ευδοκιμεί ως είδος περισσότερο και από τις πορτοκαλιές στο Αργος. Για του λόγου το αληθές:

Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει 
 


Σε μια προσπάθεια να εξαργυρώσει την επιτυχία, έστω και την εφήμερη, των προσώπων της, η ελληνική τηλεόραση είτε τους ανέθεσε όποιον ρόλο επέλεγε είτε αποδέχτηκε την επιθυμία τους να απλώσουν τα πλοκάμια τους όπου ήθελαν. Από τη μια στιγμή στην άλλη η οθόνη γέμισε από μοντέλα που έγιναν ηθοποιοί και παρουσιάστριες, από σεναριογράφους που έφεραν ταυτόχρονα και την ιδιότητα του σκηνοθέτη, του πρωταγωνιστή αλλά και του παρουσιαστή, από μαέστρους που έγιναν παρουσιάστριες και από παιδιά για όλες τις δουλειές.
Νίκος Μουτσινάς:
Ηθοποιός, πα ρουσιαστής, πανελίστας. Με έναν μαγικό τρόπο κατάφερε να παίζει στο θέατρο, να παρουσιάζει τηλεοπτικές εκπομπές τα τελευταία χρόνια, να υπογράφει σενάρια για παρωδίες σαπουνόπερας και όταν η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει ιδιαίτερα κέφια να αναλαμβάνει την ψυχαγωγία της. Τραγουδώντας, κάνοντας αστεία, λέγοντας ανέκδοτα, δεχόμενος σπρωξιές, σχολιάζοντας τους πάντες και τα πάντα. Σπύρος Παπαδόπουλος: Ηθοποιός κατά κύριο λόγο και με μακρόχρονη πορεία και παρουσία σε θέατρο και τηλεόραση, δεν δίστασε να αναλάβει εκπομπή μουσικού περιεχομένου στη δημόσια τηλεόραση, για το κόστος της οποίας μάλιστα έχει ακούσει τα εξ αμάξης. Απ΄ ό,τι φαίνεται, το αφτί του δεν ιδρώνει με αποτέλεσμα ακόμη και σήμερα και παρά τις δραστικές περικοπές στην ΕΡΤ εκείνος να συνεχίζει και να σηκώνει το ποτήρι ευχόμενος «Στην υγειά μας»! Στο ενδιάμεσο δοκίμασε την τύχη του και ως παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιών και βραδινών σόου. Ευγενία Μανωλίδου: Η μπαγκέτα της μαέστρου μπήκε στην ντουλάπα και η συνθέτρια άνοιξε τα πανιά της για να κατακτήσει το τηλεοπτικό πέλαγος. Αποδέχτηκε τον ρόλο της παρουσιάστριας ριάλιτι για τη «Στιγμή της αλήθειας», κάθησε στην καρέκλα του κριτή στο τάλεντ σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο», έθεσε υποψηφιότητα για πρωινατζού και τώρα πλέον θα παρουσιάσει τη δική της εκπομπή στο κανάλι του Αμαρουσίου «Ιt takes two». Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν αποκλείεται να προστεθούν και άλλοι ρόλοι. Φτάνει να υπάρχει δουλειά στην τηλεόραση.
Δημήτρης Ουγγαρέζος:
Το έχει πει και ο ίδιος: «Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει το κανάλι». Και προτού καλά-καλά ολοκληρώσει τη φράση του το έκανε. Αρχισε ως συμπαρουσιαστής στην πρωινή εκπομπή «Ομορφος κόσμος το πρωί» για να φτάσει εφέτος να διαγωνίζεται για τις φωνητικές ικανότητές του στο «Just the two of us» και να είναι μέλος του πάνελ στο «Πρωινό mou». Παλαιότερα παρουσίαζε μουσικές εκπομπές. Το μέλλον θα δείξει τι άλλο είναι διατεθειμένος να κάνει.
Βίκυ Καγιά:
Μοντέλο διεθνών προδιαγραφών το οποίο στη δύση της καριέρας του αποφάσισε να στραφεί στην τηλεόραση. Λίγο νωρίτερα έπαιξε στο θέατρο. Στη συνέχεια παρουσίασε το «So you think you can dance?», αποπειράθηκε να σερβίρει «Πρωινό Καφέ» με μέτρια αποτελέσματα, παρουσίασε καλλιστεία, για να φτάσει σήμερα να είναι παρουσιάστρια και μέλος της κριτικής επιτροπής ενός μοντελοριάλιτι με μονοψήφιες τηλεθεάσεις.
Γιώργος Καπουτζίδης:
Στην αφετηρία του έγραψε το σενάριο και πρωταγωνίστησε στις «Σαββατογεννημένες». Εκανε το ίδιο στο «Παρά πέντε». Και στο θέατρο επέλεξε πολλαπλούς ρόλους. Οσο δεν έγραφε σενάρια παρουσίασε τον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Εφέτος δοκίμασε τις δυνάμεις του ως ηθοποιός στο θέατρο, αλλά και ως παρουσιαστής του «Just the two of us» αφήνοντας να φανεί ο διακαής πόθος του να χορεύει και να τραγουδά στα τηλεοπτικά πλατό. Ταλαντούχος μεν, δεν παύει όμως να ρισκάρει προσπαθώντας να χωρέσει πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη...
Γιάννης Αϊβάζης- Μαρία Κορινθίου:
Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στις επιλογές. Και ηθοποιοί, και παρουσιαστές του ριάλιτι «Παταγονία», και υποψήφιοι στο τάλεντ σόου «Just the two of us» με τη βούλα της φιλανθρωπίας. Τι υπερισχύει; Αγνωστο...
Νάντια Μπουλέ:
Εχει παρουσιάσει μουσικές εκπομπές, υπήρξε συμπαρουσιάστρια στον «Ομορφο κόσμο το πρωί», τραγούδησε σε μουσική σκηνή, παρουσίασε το ριάλιτι μαγειρικής «Τop Chef». Ο κατάλογος είναι μακρός και όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχει διάθεση να περιοριστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου