ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Απεργίες γιατρών ενόψει...





48ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει οι γιατροί στην Αθήνα, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη, για τις 29 και 30 Μαρτίου μαζί με τους ιδιώτες γιατρούς. Οι γιατροί του ΙΚΑ αντιδρούν στο νέο σύστημα παροχών υγείας, που προβλέπει συγχωνεύσεις μονάδων υγείας και χωρίς ακόμη, όπως λένε, να έχουν..
εξασφαλίσει συλλογικές συμβάσεις εργασίας.
Σε πανελλαδική απεργία προχωρούν στις 30 Μαρτίου και οι γιατροί του ΕΣΥ μαζί με τους νοσηλευτές, καταγγέλλοντας τις μειώσεις των δαπανών στην υγεία που προκαλούν μεγάλες ελλείψεις σε υλικά και σε προσωπικό.
Την ίδια ώρα, οι ασφαλισμένοι διαφόρων ταμείων βάζουν το χέρι βαθιά στην τσέπη, για να συμπληρώσουν τις θεραπευτικές τους αγωγές, καθώς η συμμετοχή τους για την αγορά διαφόρων φαρμάκων έχει αυξηθεί εδώ και δύο μήνες έως 25%.
Ταυτόχρονα, συνεχίζεται για 4η εβδομάδα το αδιέξοδο για τους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ που πληρώνουν από την τσέπη τους τα φάρμακά τους, λόγω του εμπάργκο που κάνουν οι φαρμακοποιοί της Αττικής και του Πειραιά, ζητώντας να πληρωθούν τις οφειλές του ταμείου.
Ο "Γολγοθάς" είναι ακόμη μεγαλύτερος για όσους πάσχουν από χρόνιες παθήσεις, οι οποίοι δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν ούτε και μετά την εγκύκλιο της διοίκησης του ΟΠΑΔ, που έδωσε εντολή να εξυπηρετούνται από τα φαρμακεία του ΙΚΑ. Όπως λένε οι γιατροί του ιδρύματος, τα φαρμακεία του ΙΚΑ είναι λίγα σε αριθμό και δεν μπορούν να καλύψουν και τις ανάγκες ασφαλισμένων σε άλλα ταμεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου