ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ: ΠΡΟΣ «ΝΕΑ ΥΠΑΤΙΑ» ΣΤΟ Δ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ







Ανυποχώρητοι τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα παραμένουν στις θέσεις τους οι συμβασιούχοι του Δήμου Αθηναίων που πραγματοποιούν κατάληψη στο δημαρχιακό μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά αλλά και ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης,.
με αποτέλεσμα να απειλείται μία «νέα Υπατία».
Το γεγονός προκαλεί ήδη έντονο προβληματισμό τόσο στη δημοτική αρχή όσο και ανάμεσα σε συμβούλους της δημοτικής ομάδας Καμίνη, πολλοί από τους οποίους στις κατ' ιδίαν (προς το παρόν) συνομιλίες τους δεν διστάζουν να ασκήσουν έντονη κριτική στο δήμαρχο που «δεν κατάφερε να προλάβει ένα τέτοιο γεγονός, με αποτέλεσμα τώρα να είμαστε όμηροι των συμβασιούχων και δεξιών συνδικαλιστών στο δήμο» (βλ. Πολυμερόπουλος).
Κι αυτό ενώ ήδη ο δήμαρχος Αθηναίων έχει υποχωρήσει, ικανοποιώντας το αρχικό αίτημα των συμβασιούχων να αποσυρθεί από την ημερήσια διάταξη το θέμα που αφορά στην προκήρυξη θέσεων νέων συμβασιούχων. Μάλιστα, σήμερα ο Δήμος Αθηναίων έδωσε στη δημοσιότητα την ημερήσια διάταξη του δ.σ. της Τετάρτης (στο δ.σ. της Δευτέρας θα συζητηθεί ο προϋπολογισμός του 2011-εδώ), προκειμένου να πείσει τους εργαζόμενους ότι δεν έχει την πρόθεση να συζητήσει το θέμα.
Πάντως, ούτε και αυτό ούτε και τα όσα έχει πει μέχρι στιγμής ο δήμαρχος Αθηναίων για πρόβλημα στατικότητας του δημαρχιακού μεγάλου λόγω της παρουσίας μεγάλου αριθμού καταληψιών αλλά και τον κίνδυνο να μην ψηφιστεί ο προϋπολογισμός (η σχετική προθεσμία από το νόμο λήγει την Πέμπτη 31.3) και να μην είναι δυνατόν να καταβληθεί η μισθοδοσία, πείθουν τους συμβασιούχους που ζητούν, πλέον, να μετατραπούν οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου. Το γεγονός οδηγεί πολλούς ακόμη και μέσα στη δημοτική ομάδα να μιλούν για «νέα Υπατία», θυμίζοντας την κρίση που είχε προκληθεί με το γνωστό ψήφισμα του δημάρχου για τους μετανάστες - απεργούς πείνας, οδηγώντας σε παραίτηση δύο αντιδημάρχους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου