ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Πυροβόλησαν ξανά με “καλάσνικοφ” αστυνομικούς – Διπλή, άγρια μάχη σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας

Άρπαξαν δυο αυτοκίνητα από πολίτες...






Οπλισμένοι σαν αστακοί οι τρεις δράστες ήταν έτοιμοι για μάχη. Δεν είχαν μπει καν στον κόπο να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους, δεν φορούσαν ούτε κουκούλες, ούτε κράνη. Αντίθετα είχαν φροντίσει να έχουν οπλοπολυβόλα καλάσνικοφ και να φορούν αλεξίσφαιρα ώστε να μπορέσουν, αν χρειαστεί, να.. δώσουν μάχη με την αστυνομία.
Πρόκειται για αποφασισμένους και ψυχρούς δολοφόνους λένε οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που ήρθαν αντιμέτωποι με τα όπλα τους.
Πυροβολούσαν “στο ψαχνό” εναντίον των αστυνομικών και κολλούσαν τα όπλα στα κεφάλια των ανυποψίαστων οδηγών για να τους αρπάξουν τα αυτοκίνητα και να φύγουν.

Καρέ, καρέ η μάχη στους δρόμους της Αθήνας


Όλα ξεκίνησαν όταν ένα τέταρτο πριν τις εννιά αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν ένα κλεμμένο αυτοκίνητο στα σύνοπρα των Άνω Πατησίων με το Γαλάτσι. Όταν επιχείρησαν να πλησιάσουν είδαν τους δράστες να πατάνε το γκάζι.

Αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση και κατάφεραν να εγκλωβίσουν τους δράστες. Οι τρεις αδίστακτοι ληστές κατέβηκαν από το αμάξι και άρχισαν να πυροβολούν με τα καλάσνικοφ που κρατούσαν.

Ευτυχώς από τους πυροβολισμούς δεν τραυματίστηκε κανένας αστυνομικός και οι κακοποιοί που σημειωτέον δεν φορούσαν κουκούλες, τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια παρατώντας το αυτοκίνητό τους εκεί μάρκας SCODA.
Τρέχοντας οι κακοποιοί σταμάτησαν ένα άλλο αυτοκίνητο και κόλλησαν το όπλο στον κρόταφο του οδηγού, καταφέρνοντας έτσι να τον κατεβάσουν και κλέψουν το φορτηγό με κατεύθυνση τα Λιόσια.
Για να μπορέσουν να φύγουν και ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούσαν και πάλι να τους κυκλώσουν άρχισαν και πάλι να πυροβολούν. Κατάφεραν έτσι να διαφύγουν για μια ακόμη φορά' Το αυτοκίνητο που πήραν βρέθηκε αργότερα στην περιοχή του Ίλιον, όπου σύμφωνα με πληροφορίες οι κακοποιοί άρπαξαν ένα ακόμη αμάξι από μια γυναίκα για να διαφύγουν...
Παρά την τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου