ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Ηλεία : Πρωταγωνίστρια σε ροζ βίντεο απειλούσε να αυτοκτονήσει..







Μια παντρεμένη γυναίκα από χωριό της ορεινής Ηλείας απείλησε να αυτοκτονήσει μετά τη διαρροή στο διαδίκτυο ροζ βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε.. Σύμφωνα με το iliapress.gr η γυναίκα που είναι μεσήλικη και... μητέρα τριών παιδιών αναστάτωσε τον οικογενειακό και κοινωνικό της περίγυρο όταν δήλωσε πως θα βάλει τέρμα στη ζωή της μην αντέχοντας το σκάνδαλο που ξέσπασε μετά το ανέβασμα στο διαδίκτυο βίντεο ερωτικού περιεχομένου.
Τα εν λόγω βίντεο περιείχαν στιγμές σεξ με πρωταγωνίστρια την ίδια αλλά και έναν διαζευγμένο από γειτονικό χωριό. Η παντρεμένη μητέρα φαίνεται μάλιστα σε δεύτερο βίντεο να επιδίδεται σε περιπτύξεις και με δεύτερο παρτενέρ, στέλεχος σε υπηρεσία του νομού, σχετική με τον τομέα της Υγείας.
Τα βίντεο παρακολούθησαν τυχαία συγχωριανοί της γυναίκας, οι οποίοι και την αναγνώρισαν με αποτέλεσμα οι εξωσυζυγικές της.. δραστηριότητες να μαθευτούν στην περιοχή.
Η γυναίκα μην αντέχοντας την κοινωνική κατακραυγή απείλησε πως θα αυτοκτονήσει, προκαλώντας την οργή και αγανάκτηση των δικών της

1 σχόλιο:

  1. ΕΝΩ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ 'Η ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ.ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΥΙ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΕΓΓΑΜΟ ΒΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΟΥΤΕ ΜΟΝΑΧΕΣ.ΗΤΑΝ "ΑΤΥΧΗ" ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ.ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ"ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΩΓΩΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή