ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Οι 10 πιο ελκυστικοί προορισμοί για το 2011 - Δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα...

Κροατία









Την Κροατία, ξεχωρίζει το πασίγνωστο περιοδικό και άλλους 10 προορισμούς στους οποίους δεν είναι η Ελλάδα...Το περιοδικό «National Geographic» προτείνει τη χερσόνησο Ίστρια στην..
Κροατία ως έναν από τους δέκα πιο ελκυστικούς προορισμούς στον κόσμο για καλοκαιρινές διακοπές το 2011.
Περισσότερες από 40 οργανωμένες ακτές, μήκους 500 χιλιομέτρων, στα παράλια της Ίστριας έχουν βραβευθεί με «Γαλάζιες σημαίες» για την ποιότητα των νερών και την προστασία του περιβάλλοντος, αναφέρεται στο δημοσίευμα του περιοδικού.
Στο νότο της καλυμμένης από δάση χερσονήσου στην περιοχή Μεντούλιν προσφέρονται για εξερεύνηση ακτές 70 χιλιομέτρων, μεσαιωνικοί οικισμοί σε λόφους, αρχαιολογικοί χώροι και το ακρωτήριο Κάμενιακ, τονίζεται στο δημοσίευμα, στο οποίο υπογραμμίζονται οι φυσικές ομορφιές της περιοχής.
Το «National Geographic» προτείνει επίσης επίσκεψη στην Πούλα, τη μεγαλύτερη πόλη της επαρχίας της Ίστριας, διοικητικό κέντρο από τους ρωμαϊκούς χρόνους και το ρωμαϊκό αμφιθέατρο της πόλης, το καλύτερα διατηρημένο μνημείο της Κροατίας.


Στη λίστα των προτεινόμενων προορισμών για το καλοκαίρι του 2011 το περιοδικό προτείνει ακόμη τη Μουσκόκα στο Οντάριο του Καναδά
στην Αργεντινή την Παταγονία
τα νησιά Σαν Χουάν στην Ουάσινγκτον, τη Μινεάπολη της Μινεσότα στις ΗΠΑ, το εθνικό πάρκο Γκλάσιερ Μπέι στην Αλάσκα, το Κάρντιφ στην Ουαλία, το αρχιπέλαγος της Στοκχόλμης στη Σουηδία, τα νησιά Αζόρες στην Πορτογαλία και το Ροατάν στην Ονδούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου