ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

11.000 € η λεία των ληστών της Εθνικής Τράπεζας Πτολεμαΐδας...









Άφαντοι παραμένουν οι δύο άγνωστοι ένοπλοι νεαροί που λήστεψαν το πρωί της Παρασκευής το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Πτολεμαΐδας. Μεγάλη αίσθηση στην τοπική κοινωνία έχει προξενήσει το..
γεγονός ότι η λεία των δραστών αυτής της τόσο κινηματογραφικής ληστείας ανέρχεται μόλις σε 11.000 ευρώ, καθώς και το γεγονός ότι οι δύο δράστες εξακολουθούν να αγνοούνται ενώ δεν έχει εντοπιστεί ακόμη το τρίτο Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν.
Μπορεί η αστυνομία να σήμανε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δύο ληστών της Εθνικής Τράπεζας Πτολεμαΐδας, ωστόσο οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει μέχρι στιγμής καρπούς, παρά το γεγονός ότι στο πρώτο από τα αυτοκίνητα που έκλεψαν όταν έπεσε η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, με την οποία είχαν φθάσει στην τράπεζα, την ώρα που προσπαθούσαν να διαφύγουν, έχουν βρεθεί ενδιαφέροντα ευρήματα (αίμα).
Το επιβατικό Ι.Χ. αυτοκίνητο γκρι χρώματος, εργοστασίου κατασκευής FORD FOCUS (το τρίτο κατά σειρά όχημα που έκλεψαν όταν έπεσε η επίσης κλεμμένη μηχανή) που αναζητούσε με ανακοίνωσή της η αστυνομική διεύθυνση Κοζάνης δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν ερευνήσει διεξοδικά την περιοχή γύρω από την πόλη της Πτολεμαΐδας, γεγονός που έδωσε τροφή σε σενάρια ότι οι δράστες μπορεί να είναι κρυμμένοι ακόμη στην περιοχή.
Οι δράστες, που σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων φορούσαν κράνη και κουκούλες, καθώς την ώρα εκείνη υπήρχε πολύς κόσμος έξω από την τράπεζα, είναι ηλικίας 30 περίπου ετών, ενώ με βάση τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη ενός από τα αυτοκίνητα που έκλεψαν στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, μιλούσαν σπασμένα ελληνικά, γι’ αυτό και εικάζεται ότι είναι ίσως Γεωργιανής καταγωγής, κάτι όμως που δεν φαίνεται να υιοθετεί η αστυνομία.


Ρόη Βασβατέκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου