ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

63.500 ευρώ το μήνα για κτίριο στα Καμίνια πληρώνει η Περιφέρεια Αττικής









Μια σημαντική καταγγελία που πέρασε χωρίς να συζητηθεί αυτές τις ημέρες, έκανε το κόμμα του Γ. Δημαρά, Άρμα Πολιτών. Σύμφωνα λοιπόν, με την καταγγελία η Περιφέρεια Αττικής πληρώνει κάθε μήνα το ποσό των 63.500 ευρώ..
για κτίριο στην περιοχή των Καμινίων του Πειραιά. Το ποσό κρίνεται υπερβολικό καθώς τα ενοίκια είναι ιδιαίτερα χαμηλά στην περιοχή αυτή, ειδικά μετά την κρίση.
Αυτό που μυρίζει στον αέρα είναι ότι το συγκεκριμένο κτίριο, το οποίο μίσθωσε ο Γιάννης Μίχας όταν ήταν νομάρχης Πειραιά, ανήκει στην εταιρεία δημοσκοπήσεων Κάπα Research.
Θυμάστε σε ποιον ανήκει η εταιρεία αυτή; Στον κ. Ντίνο Ρουτζούνη. Κι αν δε θυμάστε ποιος είναι αυτός, σας θυμίζουμε ότι πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του κτιρίου Υπατία το οποίο φιλοξένησε τους μετανάστες που είχαν καταλάβει τη Νομική.
Τότε πολλοί είχαν αναρωτηθεί γιατί ο κ. Ρουτζούνης είχε δώσει τόσο απλόχερα ένα κτίριο κόσμημα το οποίο είχε μέσα πανάκριβες αντίκες. Μάλιστα, πριν από μερικές εβδομάδες η σύζυγός του είχε καταγγείλει ότι κάποιοι μετανάστες έκλεψαν ορισμένες από τις αντίκες αυτές.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου