ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Κρίσιμες ώρες για τον 7χρονο που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα







Τα επόμενα 24ωρα είναι τα πλέον κρίσιμα για την υγεία, ακόμη και την ίδια τη ζωή του 7χρονου αγοριού που δέχθηκε το βράδυ της Ανάστασης την ώρα που στεκόταν στο πλάι του ιερέα πατέρα του τη ναυτική φωτοβολίδα στο μάτι..

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες από το νοσοκομείο παίδων η κατάσταση του μικρού αγοριού είναι μεν σταθερή παραμένει ωστόσο κρίσιμη καθώς η φωτοβολίδα εκτός από το μάτι του, προκάλεσε και στο κεφαλάκι του βαριά τραύματα.
Ο 7χρονος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» και στο πλευρό του έχει πάντα τον ιερέα πατέρα του, τη μητέρα και τα αδέλφια του.
Συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές χθες κατά τη λειτουργία στον Ι.Ν. Του Αγίου Γεωργίου όπου όλοι ανήμερα της εορτής του Αγίου μνημόνευσαν τις προσευχές τους το αγοράκι.
Ο 25χρονος που πέταξε τη φωτοβολίδα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Διαβάστε το χρονικό του συμβάντος:Όπως δήλωσε στο Newsit o αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, ψάλτης και πρώην Δήμαρχος Ανθηδώνος Γιώργος Σανιδάς "την ώρα που ο ιερέας έλεγε το Χριστός Ανέστη για πρώτη φορά και αρχίσαμε εμείλς οι ψάλτες να το επαναλαμβάνουμε, ακούμε ένα μπαμ από τα πολλά βεγγαλικά που έπεφταν εκείνη την ώρα και βλέπω μπροστά μου το παιδάκι στο ένα μέτρο να είναι ανάσκελα πάνω στο βάθρο που είχαμε ανέβει εμείς οι ψάλτες και οι ιερείς. Το κεφάλι του παιδιού ήταν γεμάτο αίματα και παντού γύρω και συγχρόνως η βολίδα πέρασε ξυστά δίπλα μας και καρφώθηκε στον εξωτερικό τοίχο του ναού. Αμέσως σταμάτησε η λειτουργία μέχρι να πάρουν το παιδάκι, να το πάνε στο νοσοκομείο και να το ετοιμάσουν για μεταφορά στο νοσοκομείο της Αθήνας. Τώρα από τα πολλά βεγγαλικά ποιο είναι αυτό που ξέφυγε κανείς δεν το ξέρει μόνο η αστυνομία μπορεί να τα διερευνήσει".

ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΒΕΓΓΑΛΙΚΟ ΗΤΑΝ ΚΡΟΤΟΥ - ΛΑΜΨΗΣ
Ο αυτόπτης μάρτυρας λέει "από ότι λέγεται το μοιραίο βεγγαλικό, χωρίς να μπορώ να το επιβεβαιώσω ή να το διαψεύσω, είναι από αυτά που χρησιμοποιούν στα πλοία για ώρα ανάγκης, τα κρότου - λάμψης".

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
Ο κύριος Σανιδάς συγκλονισμένος είπε "να βλέπεις μπροστά σου ένα αγγελούδι 7 ετών να σπαράζει μπροστά σου είναι φοβερό. Όλο το χωριό, δεν μπορούμε να συνέλθουμε δυο μέρες τώρα. Όλοι συζητούν αυτό το γεγονός και προσεύχονται να βάλει ο θεός το χέρι του και ο Αγιος Γεώργιος που είναι και πολιούχος της περιοχής μας, να μπορέσει το παιδί να επανέλθει στην κανονική του ζωή".

ΝΑ ΔΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΑΝ ΕΠΕΛΘΕΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο τραγικός πατέρας, ιερέας Διονύσιος έχει εκφράσει την επιθυμία να δωρίσει τα όργανα του παιδιού του εάν επέλθει το μοιραίο. Όπως δήλωσε ο κύριος Σανιδάς "από ότι μαθαίνουμε ο πατέρας του παιδιού, πατέρας Διονύσιος, έχει εκφράσει την επιθυμία να γίνει δωρητής οργάνων το παιδί εάν τυχόν επέλθε το μοιραίο πράγμα που όλοι απευχόμαστε". 


Newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου