ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Βιασμοί Σουηδέζων απειλούν την τουριστική σεζόν!









Διπλωματικό επεισόδιο με τη Σουηδία ενόψει καλοκαιρινής περιόδου βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς και δεύτερη γυναίκα ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού από Έλληνα κατά τη διάρκεια των διακοπών της και..
μετά τα απρεπή σχόλια έλληνα διπλωμάτη. Σύμφωνα με τον σουηδικό Τύπο η σουηδή “Μαρία” δήλωσε ότι έπεσε θύμα βιασμού στο νησί της Κω το 2002 και ότι χειρότερο από το βιασμό ήταν ό,τι ακολούθησε όταν προσπάθησε να βρει το δίκιο της.
Ανέφερε ότι αφού βγήκε έξω με τους αστυνόμους για να αναγνωρίσει τον δράστη στο δρομο, την έβαλαν να καθίσει στο ίδιο δωμάτιο με τον άνδρα αυτό και τη φίλη του. Εκείνος αρνήθηκε τις κατηγορίες και η γυναίκα δέχτηκε μύνηση για δυσφήμιση. Στη συνέχεια έμεινε 48 ώρες κλειδωμένη σε δωματιάκι υπηρεσίας στο τμήμα, αφού απορρίφθηκε η λύση να την κλείσουν σε κελί με 10 άνδρες.
Είχε προηγηθεί μαρτυριά της “Άννα” που επίσης κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού και ότι μόλις το κατήγγειλε της είπαν ότι ψεύδεται με στόχο να εισπράξει χρήματα από ασφάλεια – αν και δεν υπάρχει “ασφάλεια βιασμού”.
Το θέμα πήρε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις όταν υπήρξε διαμαρτυρία στην πρεσβεία μας στη Στοκχόλμη.
Ο πρέσβης μας απάντησε στον διαμαρτυρόμενο: “Αντίθετα φίλε μου εσείς πρέπει να ντρέπεστε για τις γυναίκες της Σουηδίας και για το πως συμπεριφέρονται όταν έρχονται για διακοπές στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες”.
Μετά τις – εκπληκτκές – αυτές δηλώσεις που είχαν ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του διπλωματη από τη θέση του, παρέμβαση έκανε η ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. Η κ. Πασχαλίδου χαρακτήρισε τα σχόλια “απεχθή και προκατειλημένα”. “Ήταν απλά ηλίθιο, αυτό είναι το μόνο που μπορεί να πει κανείς” ανέφερε για το σχόλιο του πρέσβη.
Μετά από όλα αυτά πολλοί τηλεθεατές των εκπομπών που ανέδειξαν το θέμα στηρίζουν μποικοτάζ προς τη χώρα μας και καλούν τους συμπολίτες τους να διαλέξουν άλλο τόπο διακοπών. Σε διάφορα μηνύματα στο Twitter σουηδοί πολίτες έγραψαν: “Δεν πρόκειται να πάω ποτέ στην Ελλάδα. Έχουν τόσο παρωχημένες αντιλήψεις”. Άλλος λέει: “Θα πηγαίναμε στην Ελλάδα και το ακυρώσαμε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου