ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Λέει αντίο στην ΑΕΚ ο “Ζορό”









Ο εκπρόσωπος του Ίσμαελ Μπλάνκο αρνήθηκε, ουσιαστικά, την πρόταση της “Ένωσης” για ανανέωση του συμβολαίου και ο Αργεντινός αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος δεν..
αποκλείεται να είναι ο Παναθηναϊκός! Διαβάστε τι ειπώθηκε στο ραντεβού των δύο πλευρών.
Αδαμίδης: Τέλος οι δηλώσεις
Ο εκπρόσωπος του επιθετικού της Ένωσης, Γκουστάβο Οναϊντία στη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του «δικεφάλου» την Τετάρτη δέχθηκε ότι η τελική πρόταση για τον πελάτη του είναι σεβαστή αλλά ζήτησε επιπλέον χρόνο για να απαντήσει, καθώς θέλει να διερευνήσει την αγορά για τριετή συνεργασία με συνολικά οικονομικές απολαβές που θα ξεπερνούν εκατομμύρια ευρώ, χωρίς τα μπόνους.
Από την ΑΕΚ δεν δόθηκε κάποια συγκεκριμένη διορία, αλλά εξήγησαν στον μάνατζερ του Μπλάνκο ότι ο ποδοσφαιριστής, με τα υπάρχοντα δεδομένα, θα μείνει εκτός προγραμματισμού για την επόμενη περίοδο, αλλά σε περίπτωση που μέχρι το καλοκαίρι αλλάξει γνώμη ή δεν βρει καλύτερη πρόταση, μπορούν να τα ξαναπούν.
Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Αργεντινού θα μπει ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Εξέδρα” ο Δημήτρης Γόντικας είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του παίκτη την Τρίτη, στην οποία εξέφρασε το ενδιαφέρον των “πρασίνων” και τόνισε πως κουβέντα για το οικονομικό θα μπορεί να γίνει μετά το ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου