ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Άρση απορρήτου για το e-mail της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους








 Κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγη ώρα πριν το συγκεκριμένο e- mail, είχε σταλεί κι ένα άλλο ηλεκτρονικό μήνυμα με το ίδιο περιεχόμενο. Την άρση του απορρήτου αναμένει η Δίωξη Ηλεκτρονικού..
Εγκλήματος προκειμένου να εντοπιστούν τα ηλεκτρονικά ίχνη των περίπου 30 ελλήνων χρηματιστών, που στις 20 Απριλίου διακίνησαν το επίμαχο e-mail για την υποτιθέμενη αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους το Σαββατοκύριακο του Πάσχα.
Εντός της ημέρας αναμένεται ίσως και να καταθέσει ο φερόμενος ως "συγγραφέας" του επίμαχου e-mail, που είναι υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλου παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος. Την κατάθεση θα την δώσει σε αστυνομικούς της Scotland Yard.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρώτος αποδέκτης του ηλεκτρονικού μηνύματος ήταν ένα υψηλόβαθμο στέλεχος ιδιωτικής τράπεζας στην Ελλάδα και εν συνεχεία ο ίδιος το μοίρασε σε άλλους συνεργάτες του με τα γνωστά αποτελέσματα στο χρηματιστήριο της Αθήνας.
Κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγη ώρα πριν το συγκεκριμένο e- mail, είχε σταλεί κι ένα άλλο ηλεκτρονικό μήνυμα με το ίδιο περιεχόμενο όπου αποστολέας εμφανιζόταν ένας άλλος υπάλληλος του ελληνικού γραφείου του Τμήματος Διεθνών Αγορών του ίδιου κολοσσού. Ακόμη παρόμοια ηλεκτρονικά μηνύματα φέρεται να έχουν σταλεί από γραφεία του ίδιου επενδυτικού ομίλου στην Σιγκαπούρη.
Μετά τις καταθέσεις που θα ακολουθήσουν την άρση απορρήτου, ο εισαγγελέας θα ασκήσει ενδεχομένως ποινικές διώξεις για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου