ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Η “Βασίλισσα” στον θρόνο της – Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ (VIDEO)









Με γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο -στο πρώτο μέρος της παράτασης- η ομάδα του Μουρίνιο επικράτησε της Μπαρτσελόνα 1-0 στο “Μεστάγια”και χρίστηκε Κυπελλούχος Ισπανίας μετά από 18 χρόνια...
Ο Ζοσέ Μουρίνο έστησε υποδειγματικά τους Μαδριλένους, δίνοντας τους έτσι την νίκη μετά από τρία χρόνια σε ένα “clasico”. Απροσπέλαστοι στην αμυντική λειτουργία των “μερένγγες” οι Πέπε, Σέρχιο Ράμος και Ντι Μαρία, ενώ η... μισή κούπα ανήκει στον Κασίγιας, ο οποίος όταν χρειάστηκε δήλωσε “παρών”!
Το πρώτο μέρος χαρακτηρίστηκε από πολλές μονομαχίες μεταξύ των παικτών και λιγοστές φάσεις στα καρέ των δυο ομάδων. Η Ρεάλ άσκησε ασφυκτικό πρέσινγκ στην Μπαρτσελόνα, χωρίς να της επιτρέπει να έχει την γνωστή ανάπτυξη της. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Μέσι ήταν... άφαντος!

Οι Μαδριλένοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν την καλύτερη ευκαιρία του 45λέπτου, με την κεφαλιά του Πέπε να σταματά στο 43' στο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Πίντο.


Αλλαγή εικόνας στο δεύτερο μέρος, με την “βασίλισσα” να δείχνει κουρασμένη από το... τρέξιμο στο πρώτο μέρος και τους Καταλανούς να έχουν κατοχή μπάλας και να κατασκηνώνουν σε πολλές περιπτώσεις στα καρέ του Κασίγιας. Δεν ήταν μάλιστα λίγες οι φορές που ο Ίκερ επαλήθευσε το παρατσούκλι... άγιος που του έχουν δώσει, σώζοντας την εστία του.


  


Παρά τις φάσεις που δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν, ο αγώνας πήγε στην παράταση. Εκεί οι παίκτες του Μουρίνιο έδειξαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα και με δημιουργό τον Nti Mαρία και εκτελεστή τον Ρονάλντο έφτασαν στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις:
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Πίντο, Αντριάνο, Πικέ, Μαστσεράνο, Ντάνι Άλβες, Μπουσκέτς (108' Κεϊτά), Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, Πέδρο, Βίγια (108' Αφελάι)
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζοσέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Μαρσέλο, Καρβάλιο (119' Γκαράι), Ράμος, Αρμπελόα, Πέπε, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα (103' Γκρανέρο), Εζίλ (70' Αντεμπαγιόρ), Ντι Μαρία, Ρονάλντο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγιένκο
ΓΗΠΕΔΟ: «Μεστάγια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου