ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Απίστευτος τσακωμός Ε. Στάη- Μιχελάκη στον αέρα! - Δείτε το VIDEO







Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου της ΝΕΤ Έλλη Στάη και ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, είχαν έναν απίστευτο τηλεοπτικό... καυγά! Έτριβαν τα μάτια τους οι τηλεθεατές του δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ, όταν άκουσαν την..
παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης και τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη να στήνουν ...καυγά κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Έλλη Στάη και ο Γιάννης Μιχελάκης ήταν στενοί συνεργάτες στον Αντ1 επί επτά χρόνια κάτι που έσπευσε να επισημάνει η Ε. Στάη, "καρφώνοντας" μάλιστα τον πρώην διευθυντή ειδήσεων του Αντ1 λέγοντας ότι αυτή του έδωσε τη δυνατότητα να παρέμβει, ενώ όταν έπαιρναν οι εκπρόσωποι των κομμάτων στο κοντρόλ όταν ήταν εκείνος στις ειδήσεις, της έλεγε στο αυτί να τους αγνοήσει και δεν τους έβγαζε στον αέρα!
O on air τσακωμός ξεκίνησε όταν ο Γιάννης Μιχελάκης βγήκε στο δελτίο για να παραπονεθεί ότι δεν δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος στο ρεπορτάζ για την περιοδία του προέδρου της Ν.Δ . Ο Γιάννης Μιχελάκης χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για τη δημόσια τηλεόραση κάνοντας λόγο για "προπαγάνδα" και για "επικοινωνιακό έγκλημα" της δημόσιας τηλεόρασης κατά της ΝΔ.
Δείτε το βίντεο με τον απίστευτο τσακωμό των πρώην συνεργατών στο κεντρικό δελτίο της δημόσιας τηλεόρασης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου