ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ 1-1 - Χαλαρά η Μπάρτσα στο Γουέμπλεϊ... - Δείτε τα γκολ







Η Ρεάλ δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση στο Μπερναμπέου κι έτσι η Μπαρτσελόνα, με το 1-1 κόντρα στη μισητή της αντίπαλο -και σε συνδυασμό με το 2-0 με το οποίο είχε νικήσει στο Μπερναμπέου- πήρε την..
πρόκριση για τον τελικό του Γουέμπλεϊ, εκεί όπου είχε σηκώσει το πρώτο Κύπελλο Πρωταθλητριών της ιστορίας της (1992).
Οι παίκτες της Ρεάλ είχαν για ένα ακόμα παιχνίδι παράπονα από τη διαιτησία, έστω και αν ο Ζοσέ Μουρίνιο παρακολούθησε το παιχνίδι από το ξενοδοχείο εξαιτίας της αποβολής του στον πρώτο αγώνα.
Συγκεκριμένα, στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και ενώ παρέμενε το 0-0, ο Ντε Μπλεκέρε ακύρωσε γκολ του Ιγκουαϊν καταλογίζοντας φάουλ του Ρονάλντο στον Μασεράνο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έπεσε μετά από σπρώξιμο του Πικέ και με την σειρά του γκρέμισε τον Μασεράνο. Η απόφαση του Βέλγου ρέφερι ήταν αυστηρή και άλλαξε την ροή του αγώνα καθώς λίγα λεπτά μετά η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ.
Ο Αντρές Ινιέστα βρήκε με φανταστικό τρόπο τον Πέδρο στο 64' και ο νεαρός Ισπανός φορ νίκησε τον Κασίγιας. Οι Μαδριλένοι δεν το έβαλαν κάτω και δέκα λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με τον Μαρσέλο μετά από πάσα του Ντι Μαρία που είχε δευτερόλεπτα πριν σουτάρει στο δοκάρι. Ωστόσο το 1-1 έμελε να ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αρκετό για να στείλει την Μπαρτσελόνα στο Γουέμπλεϊ.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Βαλντές, Πουγιόλ (89' Αμπιντάλ), Πικέ, Μαστσεράνο, Άλβες, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, Πέδρο (90+1' Αφελάι), Βίγια (73' Κεϊτά)
Στον πάγκο: Ολαζάμπαλ, Γιέφρεν, Φοντάς, Αλκάνταρα


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζοσέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Μαρσέλο, Αλμπιόλ, Καρβάλιο, Αρμπελόα, Ντιαρά, Αλόνσο, Ντι Μαρία, Κακά (60' Εζίλ), Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (55' Αντεμπαγιόρ)
Στον πάγκο: Ντούντεκ, Μπενζεμά, Γκρανέρο, Γκαράι, Νάτσο


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντε Μπλέκερε (Βέλγιο)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου