ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ο Γ. Παπαδάκης, ο Θέμος, το συμβόλαιο, ο ΑΝΤ1 και η XL διάρκεια του "Καλημέρα Ελλάδα" !







Αναμφισβήτητα ανήκει στην κατηγορία εκείνη των λίγων, τηλεοπτικών... βετεράνων δημοσιογράφων, μιας και η πορεία του στην τηλεόραση έχει συμπληρώσει πια τα είκοσι και πλέον χρόνια ! Αναμφισβήτητα ανήκει στην..
κατηγορία εκείνη των τηλεοπτικών προσώπων που η αξία τους παραμένει αναλλοίωτη και σταθερά ανοδική, στο πέρασμα του χρόνου. Αναμφισβήτητα ο Γιώργος Παπαδάκης ανήκει στην κατηγορία εκείνη των λίγων και εκλεκτών που ο κόσμος, όχι απλά τους εμπιστεύτηκε αλλά στην πορεία τους αγάπησε κιόλας και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται αυτόματα και από το γεγονός και μόνο, πως εδώ και περίπου τρεις δεκαετίες, ο γνωστός δημοσιογράφος εξακολουθεί να παραμένει στις τηλεοπτικές επάλξεις και μάλιστα ; Κρατώντας τα σκήπτρα της τηλεθέασης και της επιτυχίας.
Ετσι, πάντα όταν ο Γιώργος Παπαδάκης αποφασίζει να δώσει μία συνέντευξη, η συνέντευξή του αυτή, έχει ενδιαφέρον και πόσω μάλλον αυτή την εποχή που ο γνωστός δημοσιογράφος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τηλεοπτικής επικαιρότητας με την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά και με το σενάριο που τον θέλει να αναλαμβάνει από Σεπτέμβρη μόνος του - σε ένα φορβερό, καθημερινό one man show - την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.
Για... "Ολα" ,λοιπόν, μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης στον Θέμο, έχοντας πάντα για σύμμαχό του, το χιούμορ του ! Ναι, ο κόκορας της πρωινής ζώνης του καναλιού του Αμαρουσίου, επιβεβαίωσε στον Θέμο πως οι συζητήσεις του με το κανάλι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και πως παραμένει ΑΝΤ1, σπεύδοντας να διευκρινήσει πως... "οι εποχές των παχιών αγελάδων" (όσο αφορά στα οικονομικά των λεγόμενων τηλε-αστέρων) έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Επίσης, ο οικοδεσπότης του "Καλημέρα Ελλάδα", εμμέσως πλην σαφώς, επιβεβαίωσε και την πληροφορία που τον θέλει από Σεπτέμβρη να αναλαμβάνει μόνος του την καθημερινή, πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, με ένα "Καλημέρα Ελλάδα" XL διάρκειας και το οποίο θα συνδυάζει στοιχεία και ενημέρωσης βεβαίως-βεβαίως και ελαφράς ψυχαγωγίας. Μία πληροφορία για την οποία σας είχα μιλήσει εδώ μέσα από το "T-Life" πριν από καιρό, πριν από πολύ καιρό. Τι είπε δε συγκεκριμένα ;
Ο Θέμος ρωτά τον Γιώργο Παπαδάκη με τον γνωστό του τρόπο, το πόσες ώρες παραπάνω εκπομπής μπορεί να αντέξει, από την στιγμή που ήδη το "Καλημέρα Ελλάδα", είναι μία εκπομπή μεγάλης διάρκειας για να του πει εκείνος με χιούμορ, αλλά και με νόημα...
"Τώρα αυτή η ερώτηση τι είναι ; Αυτό τώρα δεν είναι... χτύπημα κάτω από την μέση ; Μήπως το ότι με ρωτάς για το αν και πόσο αντέχω, έχει να κάνει με την ηλικία μου; Και μία και δύο και τρεις παραπάνω ώρες αντέχω..."
Επίσης, ο Θέμος έκανε λόγο για το χιούμορ που διαθέτει ο Γιώργος Παπαδάκης και ο δεύτερος του απάντησε :
"Δεν ξέρω αν το χιούμορ μου είναι καλό, πάντως η αλήθεια είναι πως έχω χιούμορ" !


Νάνσυ Νικολαΐδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου