ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Ο άγνωστος έλληνας Κροίσος...









Ο Αριστοτελής Μυστακίδης, είναι ο δεύτερος πλουσιότερος Έλληνας στον πλανήτη μετά τον Σπύρο Λάτση. Η περιουσία του αναμένεται να εκτιναχθεί στα 3,7 δισ. δολάρια όταν η εταιρεία της οποίας είναι κορυφαίο στέλεχος..
μπει στα Χρηματιστήρια του Λονδίνου και του Χονγκ Κονγκ. Σύμφωνα με το Έθνος, όταν η εταιρεία πρώτων υλών Glencore που αποτιμάται στα 61 δισ. δολάρια θα μπει στα παραπάνω Χρηματιστήρια, θα έχει προκύψει ένα νέο “κλαμπ δισεκατομμυριούχων, αφού οι τραπεζικοί λογαριασμοί των στελεχών της θα αναβαθμιστούν σημαντικά.
Μετά την δημόσια εγγραφή στις 24 Μαΐου – η μεγαλύτερη που γίνεται στο Λονδίνο και η τρίτη στην Ευρώπη – η περιούσια του 49χρονου Μυστακίδη θα εκτιναχθεί στα 3,7 δισ. δολάρια. Ο ελληνικής καταγωγής κροίσος έχει σπουδάσει στο London School of Economics. Είναι επικεφαλής των τμημάτων χαλκού και μολύβδου στην εταιρεία για την οποία εργάζεται από το 1993.
Στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους της Ευρώπης μπαίνει και ο Ιβάν Γκλέινζενμπεργκ, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, καθώς η αξία του ποσοστού του σε αυτή θα ανέβει στα 9,6 δισ. δολάρια.

1 σχόλιο:

  1. Τι το δείχνεται τον άνθρωπο ας είναι καλά. Μήπως θέλετε να μας σώσει την Ελλάδα,την Ελλάδα μόνοι μας θα την σώσουμε αν τα καταφέρουμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή