ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Δήλωση - βόμβα από τη Μαρία Δαμανάκη - Διαβάστε τις αντιδράσεις...








Τον κώδωνα του κινδύνου να βρεθεί η Ελλάδα εκτός της ζώνης του ευρώ κρούει με δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα η Eλληνίδα επίτροπος, Μαρία Δαμανάκη, από τις Βρυξέλλες."Το σενάριο της απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ..
βρίσκεται πλέον στο τραπέζι καθώς και η μεθόδευσή του" αναφέρει μεταξύ άλλων η επίτροπος.


Το πλήρες κείμενο της δήλωσης της Μ. Δαμανάκη
«Η μεγαλύτερη κατάκτηση της μεταπολεμικής Ελλάδας, το ευρώ και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι σε κίνδυνο. Το σενάριο της απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ βρίσκεται πλέον στο τραπέζι καθώς και η μεθόδευσή του. Είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω ανοικτά. Έχουμε ιστορική ευθύνη να δούμε το δίλημμα καθαρά: Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών με αποτελέσματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα στις σημερινές συνθήκες».
 Αντιδράσεις
Η δήλωση της Ελληνίδας επιτρόπου προκάλεσε την αντίδραση της Κομισιόν που εξέδωσε ανακοίνωση διάψευσης ότι συζητείται έξοδος της Ελλάδας από το ευρωνόμισμα. "Ποτέ δεν έχει διεξαχθεί οποιαδήποτε συζήτηση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ" αναφέρει η Κομισιόν.
«Διλήμματα, όπως ‘μέσα ή έξω από την Ευρώπη’ και ‘μέσα ή έξω από το ευρώ’, όχι μόνο δεν βοηθούν, αλλά προκαλούν σύγχυση και βλάπτουν σοβαρά τον τόπο», σχολίασε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου