ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Γάλλος υφυπουργός κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση - Στα... βήματα του Στρος-Καν και ο υφυπουργός της κυβέρνησης Σαρκοζί, Ζορζ Τρον..

Δύο γυναίκες προσέφυγαν στη δικαιοσύνη εναντίον του








Δύο γυναίκες προσέφυγαν στη γαλλική Δικαιοσύνη εναντίον υφυπουργού της κυβέρνησης Σαρκοζί, τον οποίο κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση, κάτι που φαίνεται ότι ενθαρρύνθηκαν να κάνουν μετά την..
πρόσφατη σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν.Ο Ζιλμπέρ Κολάρ, δικηγόρος των γυναικών, επιβεβαίωσε ότι υπέβαλε τις προσφυγές εναντίον του υφυπουργού Δημόσιας Διοίκησης Ζορζ Τρον αυτή την εβδομάδα ενώ επιβεβαίωσε ότι η κατηγορία πρόκειται για σεξουαλική παρενόχληση. Η εισαγγελέας Μαρί Σουζάν Λε Κο δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ότι έχει ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση για το ζήτημα.
Ο δικηγόρος του Τρον, ο Ολιβιέ Σνερμπ, απέρριψε τις κατηγορίες και δήλωσε ότι του δόθηκε εντολή να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Ο γάλλος υφυπουργός είπε ότι συνομίλησε με τον πρωθυπουργό Φρανσουά Φιγιόν για το θέμα και πρόσθεσε ότι οι ενάγουσες είναι γυναίκες που είχαν απολυθεί από τις θέσεις τους στο δήμο της Ντραβέιλ, μιας πόλης νότια του Παρισιού, της οποίας ο Τρον είναι δήμαρχος.
«Η προσφυγή εστάλη μέσω ταχυδρομείου τη Δευτέρα και επαναλήφθηκε από τις ενάγουσες σήμερα το πρωί», δήλωσε ο Κολάρ.
Μια από τις γυναίκες περιέγραψε τους λόγους της προσφυγής της σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Le Parisien, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Λορά.
Η γυναίκα δήλωσε ότι ο Τρον την άγγιζε με άσεμνο τρόπο σε διάφορες περιστάσεις, ενώ προσέθεσε ότι ενθαρρύνθηκε να σπάσει τη σιωπή της από την είδηση ότι ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν συνελήφθη για απόπειρα βιασμού μιας καμαριέρας ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη.
«Όταν είδα ότι μια μικρή καμαριέρα μπορεί να τα βάλει με το Ντομινίκ Στρος Καν, είπα στον εαυτό μου ότι δεν έχω πια το δικαίωμα να παραμένω σιωπηλή», είπε η γυναίκα. Σε δικές του δηλώσεις στη Le Parisien, ο Τρον υποστήριξε ότι οι προσφυγές κατατέθηκαν εναντίον του για λόγους αντεκδίκησης για μια τοπική προστριβή σχετικά με ακίνητα, προσθέτοντας ότι οι δύο γυναίκες συνδέονται με την Ακροδεξιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου